Times of Suriname

CBC-presiGent Clarke opent Caribbean prekwalifi­catietoern­ooi

-

%$6.(7%$/ ± ,Q GH $QWKRQ\ 1HVW\VSRUWKDO JDI *O\QH &ODUNH SUHVLGHQW YDQ JLVWHUHQ KHW VWDUWVHLQ YRRU GH ),%$

'LW WRHUQRRL GXXUW WRW HQ PHW MXQL

Clarke was ingenomen met het feit dat 6uriname het prachtig heeft gedaan op het dames F,%A toernooi en verwacht niets anders bij de heren. Hij vindt dat de dames een goed toernooi hebben afgewerkt. Clarke is nu al tevreden over wat de 6urinaamse %asketbal Associatie 6%A heeft ge daan. Hij verontschu­ldigde zich dat hij niet aanwezig kon zijn bij de dameskwali­ficatie. Conrad ,ssa, ondervoorz­itter van de 6%A, verwelkomd­e de

Fédération Internatio­nale de Basketball

verschille­nde landen die deel nemen aan het toernooi. Hij zegt dat de 6%A er alles aan doet om de samenwerki­ng met andere organisati­es beter te maken. Hij bedankte ieder een die heeft geholpen om het toernooi tot nog toe tot een succes te maken.

9oorzitter 5amon 7jon A Fat van het 6urinaams 2l\mpisch Comitp zegt dat zijn organi satie geen seconde heeft ge aarzeld om de 6%A de nodige hulp te bieden. Hij verwel komde ook de deelnemend­e landen en verwacht dat ze tot het uiterste zullen gaan om het kampioensc­hap te beha len.

7wee landen kunnen zich via dit toernooi kwalificer­en voor de F,%A AmeriCup Qualifiers begin september. De tien landen zijn verdeeld in twee poules. *u\ana, *renada, 6t. /ucia, 6t. 9incent and the *renadines en 6uriname zitten in groep A, terwijl %arbados, Hawti, %ermuda, Antigua and %arbuda en 0ontserrat groep % vormen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname