Times of Suriname

5oEinKood leJt EeslaJ oS kaPSioensc­KaS

-

92(7B$/ ± 5obinhood heeIt zich gisteren gekroond tot kampioen van 6Xriname. De jongens van de roodgroene Iormatie wonnen gisteren in de laatste speelronde van de eerste divisie van de 6Xrinaamse 9oetbal Bond van West 8nited met - . 5o[e\ )er, &erezo +aabo, 6ilvion 6edne\ en 5odne\ DalIoXr scoorden voor 5obinhood, terwijl 5ivaldo Doorson, *iovanni &rXden en 2din )aerber elk een keer het net vonden voor West 8nited. Door deze zege eindigt 5obinhood de competitie met pXnten. 1otch verloor gisteren in eigen hXis, in het 5onn\ BrXnswijks­tadion, vrij verrassend met - van 1ishan¶ en eindigt op pXnten.

2ok 7ransvaal, dat zaterdagav­ond met - won van Botopasi, eindigt op pXnten. +ierdoor spelen deze twee vereniging­en een beslissing­swedstrijd voor het semikampio­enschap.

5oberto *|deken, trainer van 5obinhood, was heel emotioneel en kon zijn vreXgde niet verbergen. +ij geeIt aan dat hij en de spelers zich het hele seizoen keihard hebben ingezet en nX mogen zij de vrXchten plXkken van het harde werk. *|deken zei aan het begin van het seizoen voor het kampioensc­hap te gaan. +ij wilde 5obinhood weer tot de beste van het land maken. De oeIenmeest­er zegt nooit aan zijn doelen te hebben getwijIeld. +ij en zijn spelers dragen dit kampioensc­hap op aan het bestXXr, de sXpporters en de technische staI van de clXb, die jaren hebben gewacht op deze prijs. De oeIenmeest­er en de spelers zXllen nX even genieten van het kampioensc­hap. De trainer geeIt aan dat het seizoen voor 5obinhood echter nog niet voorbij is.

De komende dagen zal 5obinhood wederom op het trainingsv­eld verschijne­n en zich voorbereid­en op de bekerfinal­e. In deze finale is West 8nited de tegenstand­er. *|deken wil behalve het kampioensc­hap van 6Xriname ook het bekerkampi­oenschap met 5obinhood in de wacht slepen.

 ??  ?? Robinhood viert het kampioensc­hap dat gisteren werd behaald. (Foto: SH)
Robinhood viert het kampioensc­hap dat gisteren werd behaald. (Foto: SH)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname