Times of Suriname

%ondscoach Pizzi langer bij 6audi-Arabis

-

92(7%A/ De voetbalbon­d van Saudi Arabië heeft het con tract met bondscoach -uan Antonio 3izzi verlengd tot na de Azië &up in februari . Dat meldde de bond een dag na de overwinnin­g van Saudi Arabië op (g\pte in de laatste groepsweds­trijd op het :.. Door nederlagen tegen Rusland en 8rugua\ moest de Saudische ploeg wel naar huis. 3izzi had een contract dat na het :. zou verlopen. De vijftigjar­ige Argentijn volgde in november vo rig jaar zijn landgenoot (dgardo %auza op. Die hield het slechts twee maanden vol nadat hij het stokje had overgenome­n van %ert van 0arwijk. De 1ederlande­r leidde het land naar het :. maar kon geen akkoord bereiken met de Saudische bond over een nieuw contract. 9an 0arwijk ging uiteindeli­jk als bondscoach van Australië naar het :. in Rusland. (De Telegraaf)

De bal op het Wereld Kampioensc­happen 18 is eindelijk aan het rollen gebracht, met het duel tussen Rusland en 6aoedi-Arabis als openingswe­dstrijd in het /uzhniki 6tadion in 0oskou, waar op 15 juli ook de finale wordt gespeeld. Voorafgaan­de aan het mondiale eindtoerno­oi is het de grote vraag welke twee landen de eindstrijd bereiken en wie uiteindeli­jk de trofee omhoog houdt.

zal nieuwtjes van de verschille­nde landen, programma’s, foto’s en wetenswaar­digheden brengen van het grootste toernooi, waarin de beste voetballer­s gaan strijden om de felbegeerd­e wereldbeke­r.

Sportredac­tie: Rakesh Parag en Sherwien Hanoeman

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname