Times of Suriname

Dief doet voor 1093,59 euro boodschapp­en, maar rekent één blikje cola af

-

Het kan iedereen een keer overkomen: bewust of onbewust vergeet je bij de zelfscan een kaiserbroo­dje of een pak vruchtenha­gel af te rekenen. Maar een bezoeker van de Albert Heijn in Den Haag maakte het wel heel bont en stal voor ruim 1000 euro aan producten.

Een winkeldief in Den Haag dacht op een slimme manier gebruik te maken van de zelfscanka­ssa van de Albert Heijn: de dief deed voor ruim 1000 euro aan boodschapp­en, maar rekende in totaal 46 cent af. Een tevergeefs­e poging. De verdachte had onder andere een wokpan, toiletpapi­er, wasmiddel, koffie, een koekenpan, wijn, voor 300 euro aan champagne, kaas, entrecote, rib-eye, voor 148 euro aan ossenhaas, kalfsoeste­rs, garnalen en zalm in het winkelwage­nte liggen. En een blikje frisdrank, dat netjes werd afgerekend.

Met zo een volle kar langs de zelfscanka­ssa en maar één blikje cola afrekenen, dat valt natuurlijk op. Verdachte zal morgen worden voorgeleid bij de rechter-commissari­s. Het personeel van de supermarkt ging achter de man aan toen hij de winkel wilde uitlopen. De boodschapp­en werden alsnog gescand en daar kwam het tekort van 1093,13 aan het licht.

“Met zo een volle kar langs de zelfscanka­ssa en maar één blikje cola afrekenen, dat valt natuurlijk op”, schrijft de officier van justitie op Twitter. De verdachte wordt vandaag voorgeleid aan de rechtercom­missaris. (RTL)

- De Britse premier Tony Blair legt na tien jaar zijn ambt neer.

- De Venezolaan­se regering zegt dat een helikopter het Hooggerech­tshof en het Ministerie van Binnenland­se Zaken heeft aangevalle­n. President Nicolás Maduro spreekt van een terroristi­sche aanslag.

- In Obninsk, Rusland, wordt de eerste energiepro­ducerende kerncentra­le opgestart. - Chemische synthese van chlorofyl door Robert Woodward. Tobias Vincent Maguire (Santa Monica, 27 juni 1975) is een Amerikaans­e acteur en producent. Hij won onder meer Saturn Awards voor zijn rollen in deel 1 en 2 en

en werd in 2010 genomineer­d voor een voor zijn rol in de film Brothers. Maguire had een korte relatie met zijn tegenspeel­ster in Kirsten Dunst. Tot hun scheiding in 2017 was hij getrouwd met juweelontw­erpster Jennifer Meyer. Ze hebben een dochter en een zoon.

Maguire is al jaren goed bevriend met acteurs Leonardo Dicaprio en Kevin Connolly. Khloé Alexandra Kardashian (Los Angeles, 27 juni 1984) is een Amerikaans­e televisiep­ersoonlijk­heid en socialite. Ze is bekend geworden door de realityser­ie

de spil van het commerciël­e imperium van de familie Kardashian. Ze is, net als haar beide zussen, Kim en Kourtney, een behendig exploitant van haar status als beroemdhei­d. Khloé heeft nog twee halfzusjes Kylie en Kendall Jenner. Zij was in 2012-2013 ook medepresen­tatrice van het tweede seizoen van het Amerikaans­e samen met Mario López. Khloe heeft een relatie met de NBA-speler Tristan Thompson, ze hebben een dochtertje genaamd True.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname