Times of Suriname

6t /Xcia Yerliest Yier RS riM

-

%$6K(7%$/ ± 6t /ucia heeft zijn kansen verspeeld om in de top twee te eindigen in groep $ van de Fédération Internatio­nale de Basketball ),%$ Men’s Americup 2021 Caribbean pre-qualifiers. *isteren verloor het team in de $nthon\ 1est\sporthal van 6t 9incent and the *renadines met . Door de nederlaag heeft 6t /ucia vier punten uit vier wedstrijde­n.

6t /ucia wist van te voren dat deze wedstrijd gewonnen moest worden, maar startte de ontmoeting slecht. 1a tien minuten spelen keek het team aan tegen een achterstan­d van negen punten: . ,n het tweede Tuarter werkte het team deze achterstan­d weg en met nog secondes te gaan, trok 0arcian &alderon de score gelijk: . +et lukte 6t 9incent and the *renadines toch om met een voorsprong naar de kleedkamer­s te gaan, toen met secondes te gaan &hrisford 7elesford een jum per scoorde: . +ij werd ook de topscoorde­r bij 6t 9incent and the *renadines met negentien punten.

,n het derde Tuarter begon 6t 9incent and the *renadines weer te werken aan zijn voor sprong en het team verruimde die na tien minuten spelen naar acht punten . ,n de laat ste speelperio­de gaf 6t 9incent and the *renadines zijn voor sprong niet meer uithanden en won de ontmoeting. %ij 6t /ucia werden Keegan 3reville en <andell Denis de topscoor ders met elk elf punten. 7rainer Justin &hristopher 6cott van 6t 9incent and the *renadines was heel blij na de overwinnin­g. +ij gaf aan dat na twee nederlagen, het wel tijd werd dat het team de over winning moest pakken.

7rainer )itzgerald 6utton van 6t /ucia was teleurgest­eld met het resultaat. +ij geeft aan dat het team sterk is terug ge komen in het tweede Tuarter, maar daarna ging het weer mis.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname