Times of Suriname

%ra]ilis Yerder na JrReSswins­t

-

92(7%$/ %razilis heeft zich geplaatst voor de acht ste finales van het WK. Doelpunten van 3aulinho en 7hiago 6ilva waren gisteren voldoende om in 2tkr\tie met 6ervis af te rekenen:

. De *oddelijke Kanaries zijn daarmee poulewinna­ar in *roep ( en mogen zich volgende week maandag in 6amara melden voor een ont moeting met 0e[ico.

%razilis speelde geen grootse wedstrijd, maar nam negen minuten voor rust wel ver diend de leiding. 3hilippe &outinho lepelde de bal op fraaie wijze achter de ver dediging van 6ervis, waar 3aulinho was doorgestoo­md vanaf het middenveld en vervolgens met een wipper tje de liet aantekenen. 9lak daarvoor had 6tojkovic met een uitstekend­e redding 1e\mar nog van de openings treffer afgehouden.

De ploeg van 0laden Krstajic drukte %razilis in de eer ste twintig minuten van de tweede helft brutaal achteruit en kreeg ook diverse moge lijkheden op de gelijkmake­r. De grootste kans was na pre cies een uur voetballen voor 0itrovic: de spits had de bal van dichtbij voor het intikken nadat doelman $llison %ecker een rebound had weggegeven, maar zag zijn poging vervol gens op de doellijn gekeerd door 7hiago 6ilva. De verde diger hield zijn ploeg zo op de been en was acht minuten later aan de overzijde verant woordelijk voor de beslissing in de wedstrijd.

7hiago 6ilva torende na een indraaiend­e hoekschop van 1e\mar boven iedereen uit en liet 6tojkovic vervolgens kansloos met het hoofd. Daarmee haalde %razilis de finitief de spanning uit de wedstrijd. De formatie van 7ite kon de wedstrijd eenvou dig uitspelen en nam zo nu en dan de moeite om het publiek in 2tkr\tie te verwennen met technische hoogstandj­es.

(VP)

 ??  ?? Philippe Coutinho van Brazilië probeert Nicola Milencovic van Servië te omspelen. (Foto: Goal)
Philippe Coutinho van Brazilië probeert Nicola Milencovic van Servië te omspelen. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname