Times of Suriname

WK-ganger stopt met interlandl­oopbaan vanwege ]ieke moeder

-

92E7%A/ - 6ardar Azmoun heeft zijn interlandc­arriqre abrupt beëindigd. De 2 -jarige aanvaller uit Iran, die de afgelopen dagen actief was op het WK in Rusland, laat op Instagram weten dat hij niet langer wil uitkomen voor de nationale ploeg. De aanvaller van Rubin Kazan is boos vanwege de kritiek op zijn spel en wil klaarstaan voor zijn zieke moeder. Azmoun stelt op zijn Instagram-account dat hij de continue belediging­en beu is. “0ijn moeder was herstellen­de. 0aar door de belediging­en van sommigen die op geen enkele wijze recht doen aan mij, mijn teamgenote­n en mijn moeder, is haar ziekte erger geworden. Dit brengt mij tot het harde besluit om voor mijn moeder te kiezen.”

“Het is zeker de pijnlijkst­e beslissing voor een 2 -jarige die op dit punt is gekomen met veel moeite en ellende. 2ndanks alle steun zijn we niet blij met het gebrek aan waardering die we van sommigen kregen”, aldus Azmoun, die onder anderen Alireza Jahanbakhs­h, wiens moeder eveneens kampte met een tumor, bedankt voor zijn steun. De -voudig internatio­nal speelde alle drie wedstrijde­n op het WK, maar wist niet te scoren. Azmoun staat sinds vorig jaar zomer onder contract bij Rubin Kazan, dat de aanvaller transfervr­ij oppikte. Azmoun staat in de belangstel­ling van verschille­nde clubs in Europa, waaronder &eltic. Hij ligt nog tot medio 2020 vast in Rusland.

 ??  ?? (VP) Azmoun heeft zijn interlandc­arrière abrupt beëindigd. De 23-jarige aanvaller uit Iran laat op Instagram weten dat hij niet langer wil uitkomen voor de nationale ploeg.
(VP) Azmoun heeft zijn interlandc­arrière abrupt beëindigd. De 23-jarige aanvaller uit Iran laat op Instagram weten dat hij niet langer wil uitkomen voor de nationale ploeg.
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname