Times of Suriname

7Zee /idEondente­aPs al Ee]iJ licentie in orde te PaNen

-

92ETBAL - 9an de vier teams die via het Lidbondent­oernooi van de Surinaamse 9oetbal Bond (S9B) ziMn gepromovee­rd naar de tweede divisie van de S9B ziMn slechts twee bezig hun licentieza­ken in orde te maken. Dit geeft licentiema­nager Bryan Soekra aan. -uniors Flamingo Bintang Lair en 5eal Moengo Tapoe hebben tot en met 1 augustus de tiMd om hun stukken in te dienen.

Soekra wilde niet aangeven welke twee vereniging­en bezig zijn met hem om hun licentieza­ken in orde te maken. Hij geeft aan dat deze twee teams begeleid worden om alles in goede startblokk­en te leiden. Soekra doet hierbij de oproep aan de twee andere vereniging­en om ook hun zaken in orde te maken, als zij nog niet ermee zijn gestart. “Als de vereniging­en mijn hulp nodig hebben, ben ik makkelijk te vinden. Het is niet zo dat ik onvindbaar ben”, zegt hij.

Hij geeft direct aan dat de deadline niet verschoven zal worden en dat er voor geen enkel team een uitzonderi­ng gemaakt zal worden. De manager zegt verder dat de teams eigenlijk nu al aan hun zaken moeten werken en niet moeten wachten op het laatste moment, µwant in Suriname zijn wij gewend om alles op het laatste moment te doen’.

Soekra zegt dat het verkrijgen van licentie niets anders is dan zaken invullen en stukken kunnen overleggen. “Het is geen ingewikkel­d iets, waar je heen en weer gaat moeten rennen. Bepaalde vereniging­en kunnen alles binnen een dag invullen en stukken overleggen, terwijl andere vereniging­en meer tijd nodig hebben”, zegt hij. Vorig jaar promoveerd­en ook vier vereniging­en van het Lidbondent­oernooi naar de tweede divisie, maar uiteindeli­jk voldeden alleen drie aan de licentievo­orwaarde. Happy Boys, Broki en Jong Aurora hadden hun licentieza­ken wel in orde gemaakt, terwijl Super Adjoema, kampioen de Moengo Sport Bond, niet.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname