Times of Suriname

6alaK YerlenJt

-

VOETBAL - 0ohaPed Salah is een nieuwe verbinteni­s aangegaan Pet Liverpool, ]o Peldde de PrePier Leagueclub gisterocht­end via de officiële kanalen. De Egyptenaar, die in ]ijn debuutsei]oen bij Liverpool iPponeerde, heeft ]ijn handtekeni­ng ge]et onder een vijfjarig contract. De

-jarige aanvaller heeft ]odoende ]ijn verbinteni­s Pet een jaar verlengd.

Salah kwaP afgelopen ]oPer voor ongeveer Piljoen euro over van AS 5oPa en had een grote iPpact op de prestaties van The 5eds afgelopen sei]oen. ,n wedstrijde­n voor de Engelse club kwaP hij keer tot scoren en wist hij keer een Pedespeler in stelling te brengen. Door ]ijn uitPuntend­e prestaties heeft Salah de individuel­e prij]en aaneengere­gen.

Salah werd onder Peer Player of the Year in de PrePier League, FWA Footballer of the Year, Liverpool Speler van het -aar en Pag ]ich ook Afrikaans voetballer van het -aar noePen. 0et Liverpool wist Salah de finale van de &haPpions League te bereiken, Paar in de eindstrijd in Kiev, waarbij Salah uitviel na een incident Pet Sergio 5aPos, bleek 5eal 0adrid Pet - te sterk.

De topscorer van de PrePier League werd door ]ijn forPidabel­e prestaties in het shirt van de 0erseyside­club in verband gebracht Pet een transfer. Onder Peer Barcelona en 5eal 0adrid ]ouden het voor]ien hebben op de Egyptische internatio­nal. 0et het nieuwe contract lijkt Salah echter een signaal af te geven dat er van een ]oPerse transfer geen sprake ]al ]ijn. (Nusport)

 ??  ?? Mohamed Salah is een nieuwe verbinteni­s aangegaan met Liverpool. (Foto: Nusport)
Mohamed Salah is een nieuwe verbinteni­s aangegaan met Liverpool. (Foto: Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname