Times of Suriname

369 en %aroa JriMSen Pis

-

VOETBAL - Albon Lafont gaat ]ijn loopbaan hoogstwaar­schijnlijk vervolgen bij Fiorentina. De negentienj­arige doelPan is gisterocht­end gearriveer­d in Florence oP de Pedische keuring te ondergaan. 0ochten er geen problePen aan het licht koPen, dan tekent de aloP begeerde Lafont naar verluidt een vijfjarig contract bij la Viola.

“,k ben erg blij oP hier te ]ijn, For]a Viola ´, ]o wordt de doelPan geciteerd door &alcioPerca­to bij aankoPst in Florence. Fiorentina betaalt naar verluidt , Piljoen euro oP de jeugdinter­national over te nePen van Toulouse. ,n februari van dit jaar had Lafont al aangegeven, dat hij Toulouse graag wil verlaten en hij herhaalde ]ijn vertrekwen­s begin juni.

“,k heb nu drie sei]oenen achter de rug in het eerste elftal van Toulouse. Drie keer hebben we gevochten tegen degradatie. Dit was wederoP een ]waar jaar. ,k hou van de]e club en van de fans, Paar ik heb het gevoel dat Pijn carriqre nu stagneert. ,k Poet hogerop oP de volgende stap te Paken. ,k wil Peer en vaker op het hoogste niveau spelen´, aldus Lafont, die tot Pedio vastligt bij de Franse club. Lafont heeft in totaal duels gespeeld voor Toulouse. Daarbij hield de jonge sluitpost keer de nul en Poest hij doelpunten incasseren. Onder Peer PSV, &rystal Palace en Barcelona hadden Lafont in het vi]ier, Paar lijken dus Pis te grijpen. De Eindhovena­ren ]agen in de jonge FransPan de Pogelijke opvolger van -eroen =oet, die aast op een vertrek bij de landskaPpi­oen. (VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname