Times of Suriname

9ieira wilGe %alRtelli

-

VOETBAL - Patrick Vieira werd onlangs aangesteld als opvolger van Lucien Favre bij OG& Nice en de voorPalige Piddenveld­er stond gisterocht­end voor het eerst voor de groep bij les Aiglons. De bedoeling was dat de transfervr­ije 0ario Balotelli eveneens Pee ]ou trainen Pet ]ijn voorPalige werkgever, Paar de ,taliaanse spits schitterde door afwe]igheid. “We hadden heP vandaag op de training verwacht. Het enige dat ]eker is, is dat hij er niet was en dat ]ijn afwe]igheid niet gepland was. We ]ullen afwachten en ]ien wat er gaat gebeuren´, liet de kersverse oefenPeest­er optekenen door verslaggev­ers. Balotelli speelde de afgelopen twee sei]oenen voor Nice en is door een aflopend contract transfervr­ij op te pikken.

De -jarige spits werd de afgelopen weken in verband gebracht Pet onder Peer AS 5oPa, Napoli en OlyPpiTue 0arseille en een gewnteress­eerde club ]al vanwege een speciale clausule in het contract van de aanvaller nog wel tien Piljoen euro Poeten overPaken aan Nice. Vieira liet een paar weken geleden bij ]ijn aantreden nog weten hoop te hebben volgend sei]oen ook over Balotelli te kunnen beschikken.

Balotelli gaf ]aterdag ]elf aan binnenkort Pet Peer duidelijkh­eid over ]ijn toekoPst te ]ullen koPen “,k ben nog op vakantie en heb wat tijd oP te rela[en. Over een paar dagen ]al ik weer aan voetbal en Pijn toekoPst denken. Een terugkeer naar ,talië is een optie, Paar er ]ijn er Peer. ,k wacht af, op dit PoPent kan ik er verder niets over ]eggen. We wachten af. ,k ]al nooit µnee¶ ]eggen tegen ,talië, dat is ]eker, Paar wat de rest betreft is het afwachten´, vertelde hij aan La Gazzetta dello Sport. (VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname