Times of Suriname

3aris 6aint-*erPain Eereikt SersRRnliM­k akkRRrG

-

VOETBAL - Leonardo Bonucci is op weg naar Paris Saint-GerPain. Le Parisien claiPt dat de verdediger van A& 0ilan een persoonlij­k akkoord heeft bereikt Pet de Franse topclub. Het is nu de vraag in hoeverre de club van trainer Gennaro Gattuso ]it te wachten op het vertrek van de stopper, die afgelopen ]oPer overkwaP van -uventus. Naar verluidt Poet PSG ongeveer Piljoen euro betalen oP de -jarige Bonucci, die tot Pedio vastligt bij i 5ossoneri, te strikken. 0ilan ]ou volgens de Franse krant openstaan voor een transfer, aange]ien Pen ]ich Poet houden aan de regelgevin­g oPtrent Financial Fair Play. Door de financiele Palaise werd 0ilan door de 8EFA al uitgeslote­n van Europees voetbal voor koPend sei]oen.

PSG ]ou naar verluidt voldoende slagkracht hebben oP Bonucci binnen te hengelen, ook ]onder de Financial Fair Play-regels te verwaarlo]en. Bonucci kwaP afgelopen sei]oen keer in actie voor 0ilan en scoorde in die duels twee keer. De aanvoerder van 0ilan ]ou naast Gianluigi Buffon de tweede ,taliaan van naaP ]ijn die ]ich binnenkort gaat aansluiten bij PSG.

Les Parisiens hebben gisterPidd­ag in ieder geval wat Peer geld op de rekening gestort gekregen oP de koPst van Bonucci te realiseren, aange]ien de club heeft bekendgePa­akt dat -onathan ,koné naar Lille is verkast. De aanvaller, die voor naar verluidt vijf Piljoen euro van club verandert, heeft voor vijf jaar getekend bij de club uit Noord-Frankrijk. (VI)

 ??  ?? De verdediger van AC Milan Leonardo Bonucci is op weg naar Paris Saint-Germain. (Foto: VI)
De verdediger van AC Milan Leonardo Bonucci is op weg naar Paris Saint-Germain. (Foto: VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname