Times of Suriname

7 7 pakt achtste keer kaPpioen

-

92LLE<B$L ± 9oor de achtste keer heeft 7rinidad and 7oEago de

Caribbean Zonal Volleyball Associatio­n (Cazova) Women’s Championsh­ip

op zijn naam geschreven. In de finale werd 6uriname in de Isma\ van Wilgenspor­thal maandag ruim verslagen in drie sets. BarEados eindigde op de derde plaats door in vijf sets te winnen van Bahamas. 6uriname putte motivatie uit de groepsweds­trijd toen het twee sets afsnoepte van 7rinidad and 7oEago. +et was de eerste keer dat de regerende kampioen twee sets verloor. In de finale kon 6uriname vooral in de eindfase geen vuist maken tegen 7rinidad and 7oEago. De eerste set werd verloren met -

. 6uriname ging de tweede set ten onder met - en uiteindeli­jk verloor het de derde set met - . +ierdoor ging het kampioensc­hap voor de zevende keer op rij naar 7rinidad and 7oEago. 6uriname moest genoegen nemen met het semikampio­enschap.

6hannon 7hompson van 7rinidad is uitgeroepe­n tot Most Valuable Player. =e is ook de Eeste receiver en Eeste server, terwijl haar landgenote $fesha 2lton de Eeste liEero is geworden. 6igourne\ Kamp en 6andrina +unsel van 6uriname zijn uitverkore­n tot eerste en tweede Eeste outside hitters. &her\l Brunings van 6uriname is weer eens uitgeroepe­n tot Eeste setter.

7rainer )rancisco &ruz van 7rinidad and 7oEago is heel Elij met het zevende kampioensc­hap op rij.

+et eerste kampioensc­hap onder leiding van &ruz werd Eehaald in in Bahamas. &ruz zegt dat het team zich nu zal concentrer­en op toekomstig­e internatio­nale toernooien en het wereldkamp­ioenschap dat in -apan georganise­erd zal worden. 7rinidad and 7oEago pakte zijn eerste kampioensc­hap in in 86 9irgin Islands

Eric $ikman van 6uriname zegt dat de meisjes maandag onder veel druk heEEen gespeeld. =e verloren de wedstrijd na een goede start.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname