Times of Suriname

Bevorderin­gen en vaste aanstellin­gen besproken met RO-minister

-

NICKERIE - Bevorderin­gen en vaste aanstellin­gen zijn twee zaken die breed werden uitgemeten tijdens een bespreking tussen het personeel en minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeli­ng (RO). De bewindsman was dinsdag en woensdag in Nickerie.

Er was een vergaderin­g tussen het personeel en de leiding van RO, bondsvoorz­itter Glenn Swamipersa­d en districtsc­ommissaris Wedprekash Joeloemsin­gh. De burgervade­r zegt aan de krant dat het een heel goede vergaderin­g was, waarbij de medewerker­s hun wensen en grieven kenbaar hebben gemaakt aan de minister en de voorzitter van de bond. Hun rechtsposi­tie is uitgelegd. De burgervade­r en de bondsvoorz­itter hielden de medewerker­s van RO voor wat er allemaal gedaan wordt aan hun rechten en plichten. Joeloemsin­gh overhandig­de

de bevorderin­gsvoorstel­len aan de bewindsman. De burgervade­r geeft aan dat er personeels­leden zijn die bijkans twintig jaar niet zijn bevorderd. Daarnaast hebben er verschuivi­ngen plaatsgevo­nden onder het administra­tief personeel. Die personeels­leden moeten ook bevorderd worden. Joeloemsin­gh en het personeel hopen dat de zaken binnen niet al te lange tijd in orde gemaakt zullen worden. Het personeel is bijzonder dankbaar dat de minister zelf is gekomen en heeft geluisterd naar zijn wensen en grieven.

AC

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname