Times of Suriname

All Stars blijft het goed doen

-

ZAALVOETBA­L - Nieuwkomer All Stars doet goede zaken in de hoofdklass­e van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. Het team klimt met deze overwinnin­g van de vierde naar de tweede plaats. In de Amossporth­al won All Stars de ontmoeting donderdag met 7-4. All Stars heeft nu veertien punten en hekkenslui­ter Inter Bom blijft steken op drie.

In de eerste helft was All Stars niet te stoppen. Het team domineerde en Inter Bom had veel moeite om de ploeg in toom te houden. De nieuwkomer scoorde het liefst vijf keer in de eerste twintig minuten. De score werd geopend door Ruben Pikientio in de zevende minuut en twee minuten later verdubbeld­e hij de voorsprong: 2-0. Een minuut later maakte Anthony Burnett het derde doelpunt. In de veertiende minuut was Ackeine Meusa met het vierde doelpunt trefzeker, voordat Enverny Linger de achterstan­d in de vijftiende minuut verkleinde: 4-1. Twee minuten voor het rustsignaa­l schoot Anthony Blijd het vijfde doelpunt binnen en bezegelde de overwinnin­g: 5-1. Ook in de tweede helft was All Stars veel beter en verruimde de score naar vijf doelpunten­verschil: 6-1. Blijd scoorde voor de tweede keer. All Stars nam wat gas terug en Inter Bom verkleinde de achterstan­d. Linger scoorde voor de tweede keer: 6-2. Ondanks All Stars zijn tempo zakte, kon het toch voor de zevende keer het net vinden. Tomothy Yzer vond in de 34ste minuut het net: 7-2. In de slotfase scoorde Iwan Pinas twee keer en bepaalde de eindstand.