Times of Suriname

+LHUUR KRXGW HHU DDQ ]LFK]HOI QD PLVOXNW :.

-

92(7%$L - )ernando +ierro keert niet Peer terug biM de 6paanse voetbalbon­d ]o Peldde de 5)() gisterPidd­ag via officiële kanalen. De oudverdedi­ger van onder Peer 5eal 0adrid verliet vlak voor het begin van het :K ]iMn positie van technisch directeur oP het stokMe over te nePen van de ontslagen bondscoach -ulen Lopetegui en heeIt er nu voor geko]en oP de eer aan ]ich]elI te houden.

Lopetegui werd een paar dagen voor de start van het Pondiale eindtoerno­oi aangesteld als de nieuwe trainer van de KoninkliMk­e waarna bondsvoor]itter Luis 5ubiales de oeIenPeest­er een gebrek aan lo\aliteit verweet en heP op straat ]ette. 7echnisch directeur +ierro naP vervolgens plaats in de dug-out en kon niet voorkoPen dat La )uria 5oMa in de achtste finales na het nePen van straIschop­pen strandde tegen gastland 5usland. +ierro ]ou na het :K norPaal gesproken weer terugkeren in ]iMn rol van bestuurder en beschikte nog over een tot doorlopend contract biM de 5)(). Door het besluit van de icoon van 5eal koPt er nu echter een einde aan een dienstverb­and dat liep sinds novePber van het aIgelopen Maar. +ierro was in een eerder stadiuP tussen en ook al technisch directeur en Paakte toen de winst van een (K en een :K Pee onder de bondscoach­es Luis $ragonps en 9icente del %osTue.

6panMe ]al het in ]iMn ]oektocht naar een nieuwe perPanente bondscoach dus Poeten ]ien te stellen ]onder +ierro die op ]oek gaat naar nieuwe proIession­ele uitdaginge­n. ,n de aIgelopen weken passeerden onder Peer de naPen van 4uiTue 6inche] )lores Luis (nriTue ;avi 5aIael %entte] $itor Karanka 5oberto 0arttne] en 0arcelino de revue als potentiële opvolgers van Lopetegui.

(VP)

 ??  ?? Fernando Hierro keert niet meer terug bij de Spaanse voetbalbon­d.
Fernando Hierro keert niet meer terug bij de Spaanse voetbalbon­d.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname