Times of Suriname

$6 5RPD ]HW GHXU RSHQ YRRU YHUWUHN $OLVVRQ

-

9O(T%A/ - A6 Roma wil Alisson %ecker deze zomer laten vertrekken, maar wil daarvoor eerst een akkoord bereiken met AC Milan over *ianluigi Donnarumma.

Goal begrijpt dat A6 Roma komend seizoen Alisson graag wil behouden, maar zou bereid zijn om de speler zijn gewenste transfer te geven als een vervanger voor hem gevonden kan worden. De %raziliaan heeft de belangstel­ling getrokken van 3remier /eague-clubs Chelsea en /iverpool en de 6paanse grootmacht Real Madrid.

De leiding van A6 Roma ziet in AC Milandoelm­an Donnarumma hun belangrijk­ste kandidaat ter vervanging van de %raziliaan en de zaakwaarne­mer van de negentienj­arige ,taliaan, Mino Raiola, is bekend met de club nadat hij onlangs de transfer van -ustin Kluivert van Ajax naar Roma realiseerd­e. Na het aantrekken van 3epe Reina van 66C Napol, lijkt Milan bereid te zijn om Donnarumma te laten vertrekken.

(en groot deel van de opbrengst van de verkoop van Alisson zou nodig zijn om Donnarumma te kunnen betalen, maar de gesprekken zullen in de komende dagen worden gewntensiv­eerd, waar Roma de hoop heeft dat het aanbieden van Champions /eague-voetbal de komst van ,taliaan kan vergemakke­lijken.

(en transfer naar /iverpool lijkt onwaarschi­jnlijk voor Alisson, aangezien the Reds Dann\ Ward, de derde keuze van vorig seizoen, een kans willen geven om eerste doelman te worden op Anfield. Real Madrid zou de sleutel kunnen hebben in de toekomst van de %raziliaan, waarbij de Madrilenen zowel in hem gewnteress­eerd zijn als in Chelsea’s Thibaut Courtois. Courtois zou de goedkoopst­e van de twee opties voor /os %lancos zijn en de (ngelsen zouden van Alisson hun prioriteit maken als vervanger voor de %elg. (NS)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname