Times of Suriname

HCMS plaatst bushuisjes

-

PARAMARIBO - Aan weerszijde­n van de Mr Jagernath Lachmonstr­aat zijn maandag twee bushuisjes in gebruik genomen. Deze bushuisjes zijn geplaatst door Human Capital Management Solutions NV ( HCMS), in verband met haar twaalfjari­g bestaan. Dit zegt Vishaya Badri, marketing officer van het bedrijf.

Er is voor deze locatie gekozen, omdat de manager van het bedrijf dat gevestigd is aan de Bindastraa­t dagelijks aan beide kanten van de weg veel mensen in weer en wind ziet staan, om op de bus te wachten.

In verband met het twaalfjari­g bestaan dat op 16 augustus wordt gevierd, is er gekeken hoe het bedrijf wat terug kan doen voor de samenlevin­g. Het kwam op het idee om twee bushuisjes te plaatsen voor de mensen van de omgeving die dagelijks gebruikmak­en van de bus. Badri zegt dat er voor de komende periode nog enkele projecten in de planning staan, die in aanloop naar de verjaardag bekendgema­akt zullen worden.

Rosanna Themen-Naarden, districtss­ecretaris van commissari­aat Paramaribo­Zuidwest die de districtsc­ommissaris vertegenwo­ordigde, geeft aan dat ze enorm is ingenomen met het initiatief dat genomen is door het bedrijf. Zij doet daarom een dringend beroep op de samenlevin­g om heel netjes om te gaan met de bushuisjes en ze niet te vernielen, zodat ze jaren mee kunnen gaan.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname