Times of Suriname

Meer misstanden bij kinderdagv­erblijf Jolie

-

$M67(RD$M - De inspectie heeIt meer misstanden Eij het 8trechtse kinderdaJv­erElijI -olie Jeconstate­erd. Het kinderdaJv­erElijI kZam eerder in opspraak na een rel om een vermeende striptease terZijl er kinderen aanZe]iJ Zaren in het JeEouZ. De inspectie dreiJt het 8trechtse kinderdaJv­erElijI -olie dat de Zettelijke voorschriI­ten al jarenlanJ neJeert met sluitinJ. De crqche krijJt tot eind van de maand om orde op ]aken te stellen meldt Zethouder (verhardt op Easis van inspectier­apporten. (r heEEen tal van overtredin­Jen Eij -olie plaatsJevo­nden Elijkt uit een serie inspectier­apporten die maandaJ JepuElicee­rd ]ijn. =o uit de inspectie kritiek op onder andere het pedaJoJisc­he Eeleid hoe -olie omJaat met klachten en Jeschillen de diploma¶s van de medeZerker­s de veiliJheid voor de kinderen en de JroepsJroo­ttes.

9olJens de inspectie mochten medeZerker­s EelanJrijk­e inIormatie over onJevallen en vermoedens van mishandeli­nJ niet delen met ouders en Jeen meldinJ doen Eij de instanties die de rijksoverh­eid daarvoor heeIt aanJesteld. (en interim-manaJer heeIt inmiddels een aantal maatreJele­n Jenomen en Zerkt aan een verEeterpl­an.

(r ontstond commotie nadat eind mei -olie in het nieuZs kZam toen Eeelden van een vermeende striptease in de crqche uitlekten. De directeur Hann\ Reuser leJde EeJin juli haar taken neer.

(NU)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname