Times of Suriname

,-VODQG QHHPW DIVFKHLG YDQ PHHVW VXFFHVYROO­H FRDFK RRLW

-

92E7B$L - +eimir +allgrimsso­n is niet langer meer de bondscoach van I-sland. De trainer werd in assistent van Lars Lagerblck bij de nationale ploeg van I-sland en was vanaf gedeeld bondscoach. +et duo plaatste zich met het land voor het EK van , het eerste eindtoerno­oi van I-sland. In het afgelopen :K strandde de ploeg in de groepsfase. De I-slandse voetbalbon­d bevestigt dat +allgrimsso­n niet verdergaat als bondscoach, na zeven jaar dienstverb­and. De trainer, die overigens een tandartspr­aktijk op I-sland heeft, vertrekt op eigen verzoek. +allgrimsso­n had een aanbieding van de voetbalbon­d op zak, maar heeft besloten hier niet op in te gaan. 0ogelijk gaat de oefenmeest­er in clubverban­d verder.

De I-slander zou onder meer in de belangstel­ling staan van een aantal Engelse clubs. Eerder zei +allgrimsso­n al dat hij twijfelde over het verlengen van zijn contract. ³Ik heb de bond verteld dat ik wil kijken wat de mogelijkhe­den zijn. +et klinkt misschien een beetje egoistisch, maar ik heb geen naam als bijvoorbee­ld Eidur *udjohnsen.´

³Ik ben min of meer alleen de trainer geweest van een amateurtea­m, dus als je die kans nu niet aangrijpt, komt hij misschien nooit meer langs. Ik weet nog niet wat ik ga doen, maar ik wil zeker kijken of er mogelijkhe­den zijn om iets anders te doen´, legde hij zijn overweging­en eerder uit. (VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname