Times of Suriname

/LYHUSRRO QRJ LQ GH UDFH YRRU 1DELO )HNLU

-

92E7B$L - Liverpool leek eerder deze transferpe­riode dicht bij de komst van 1abil )ekir, maar de overstap van de spelmaker van 2l\mpiTue L\on naar de 0erse\side ketste vlak voor het :K toch af. 7he Reds hadden naar verluidt hun twijfels over de f\sieke gesteldhei­d van de middenveld­er en hebben daarom geprobeerd de opzet van de deal op het laatste moment nog te veranderen. 2ndanks deze onzekerhed­en lijkt het echter niet uitgeslote­n dat de club van trainer -rgen Klopp deze zomer nog terugkeert voor )ekir.

L’Équipe kwam gisteren met het nieuws dat Liverpool zich mogelijk op korte termijn weer in het 3arc 2l\mpiTue L\onnais gaat melden om wederom in gesprek te gaan over de komst van de wereldkamp­ioen. De Engelse grootmacht lijkt echter wel vastberade­n om niet opnieuw meegesleur­d te worden in een langlopend­e transferso­ap en wil voor het einde van deze maand hoe dan ook duidelijkh­eid over de toekomst van de -jarige )ekir. Dat geeft de verliezend Champions League-finalist nog veertien dagen om de deal al dan niet af te ronden. +et is echter de vraag of beide partijen tot een akkoord zullen komen, aangezien Liverpool volgens de laatste geruchten niet van plan is om aan de vraagprijs van L\on, dat minimaal zestig miljoen euro wil incasseren voor de achttienvo­udige internatio­nal, te voldoen. )ekir ligt nog tot medio vast bij les *ones. L\on-voorzitter -ean-0ichel $ulas lijkt er in ieder geval op te rekenen dat er nog wat gaat gebeuren rond zijn sterspeler ³+et lijkt mij dat Liverpool terug zou kunnen komen. Dat is wat ik in de kranten lees, verder weet ik er niets van. =ijn transfer in juni ging niet door, maar dat heeft hem niet bewnvloed. +ij heeft zich gefocust op het :K en zijn hart ligt nog in L\on. 1abil is nu veel meer betrokken bij L\on dan toen we met Liverpool in gesprek waren. 0isschien gaat hij naar Liverpool of een andere club maar als hij blijft, wordt het een geweldig seizoen voor hem en voor ons´, liet de preses afgelopen weekend optekenen door Le Progrès. (VP)

 ??  ?? Liverpool leek af te hakken in de strijd om Nabil Fekir (r) binnen te halen, maar de Engelsen lijken nog steeds in de race voor de aanvaller. (Foto: Goal)
Liverpool leek af te hakken in de strijd om Nabil Fekir (r) binnen te halen, maar de Engelsen lijken nog steeds in de race voor de aanvaller. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname