Times of Suriname

'RVW RYHUZHHJW ODQJHU YHUEOLMI

-

92E7B$L - Bas Dost leek op weg naar de uitgang bij Sporting 3ortugal, nadat een groep van circa vijftig hooligans in mei de spelersgro­ep van de 3ortugese topclub had belaagd. De spits, die een hoofdwond overhield aan het incident, zou nadien hebben aangedrong­en op een beëindigin­g van de samenwerki­ng, net als veel van zijn ploeggenot­en. Diverse 3ortugese media meldden gisteren echter dat Dost mogelijk langer doorgaat bij Sporting.

Dost was een van de eerste spelers die binnenskam­ers kenbaar maakte, dat hij wilde vertrekken en niet alleen vanwege de agressie die getoond is jegens de spits. 2ok de bedreiging­en aan het adres van zijn familie woog mee in zijn overweging. =o voelde de vriendin van de aanvaller zich naar verluidt niet meer veilig bij de club uit Lissabon. Inmiddels zou Dost zijn vertrekpla­nnen in de ijskast hebben gezet.

Bruno )ernandes verlengde vorige week tegen alle verwachtin­gen in zijn contract. De 3ortugese middenveld­er had net als Dost een verzoek ingediend om zijn contract te laten ontbinden, maar is op dat besluit teruggekom­en. De contractve­rlenging zou ook een positief effect hebben op Dost, die nu openstaat voor een langer verblijf bij de 3ortugezen. De -jarige aanvaller anne[ achttienvo­udig 2ranjeinte­rnational zou volgens Jogo alleen bij Sporting willen blijven als Bruno de Carvalho, de voormalige voorzitter van Sporting, niet meer betrokken wordt bij het reilen en zeilen van de club. De geschorste De Carvalho heeft onlangs aangegeven, dat hij in de nabije toekomst weer wil terugkeren bij Sporting. Dost ligt nog tot medio vast in 3ortugal. 93

O

 ??  ?? Bas Dost leek op weg naar de uitgang bij Sporting Portugal, maar diverse Portugese media meldden gisteren dat Dost mogelijk langer doorgaat bij Sporting. (Foto: Goal)
Bas Dost leek op weg naar de uitgang bij Sporting Portugal, maar diverse Portugese media meldden gisteren dat Dost mogelijk langer doorgaat bij Sporting. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname