Times of Suriname

1H\PDU GHQNW QLHW DDQ WUDQVIHU

-

V2ETBAL - Neymar wordt de laatste weken nadrukkeli­jk in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid en met de overstap van Cristiano Ronaldo naar Juventus zijn de geruchten alleen maar toegenomen. Luis Fernandez verzekert echter dat de Braziliaan­se aanvaller, die vorig jaar voor 222 miljoen euro overkwam van Barcelona, bij Paris SaintGerma­in blijft. “Neymar heeft besloten te blijven bij Paris SaintGerma­in”, zegt de sportief directeur van de academie van PSG in gesprek met Marca. “Hij wil slagen, na een niet zo succesvoll­e WK. Ik denk dat hij nog heel veel titels wil winnen met PSG”, aldus de sportbestu­urder, die benadrukt dat ook Kylian Mbappé, die uitblonk op het WK, nergens naartoe gaat. De Franse internatio­nal zei na afloop van de WK-finale al dat hij bij les Parisiens zou blijven en Fernandez onderstree­pt dit. “Hij blijft ook. Honderd procent. Hij wil de Champions League winnen met PSG. De perikelen rond de regels aangaande Financial Fair Play baren mij geen zorgen. Het belangrijk­ste is dat zowel Neymar als Mbappé willen blijven bij PSG.”

De beleidsbep­aler verwacht niet dat een van de twee aanvallers van PSG de Ballon d’2r gaat winnen. “Het kan Antoine Griezmann worden, maar ik moet zeggen dat Luka Modric een geweldig seizoen heeft gehad, met de winst van de Champions League en het feit dat hij is uitgeroepe­n tot Beste Speler van het WK. Griezmann heeft een kans, maar moet ernstig rekening houden met de Kroatische concurrent­ie.” (VP)

 ??  ?? Neymar wordt de laatste weken nadrukkeli­jk in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid. Luis Fernandez, sportief directeur van PSG, geeft aan dat de Braziliaan bij Paris Saint-Germain blijft. (Foto: Goal)
Neymar wordt de laatste weken nadrukkeli­jk in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid. Luis Fernandez, sportief directeur van PSG, geeft aan dat de Braziliaan bij Paris Saint-Germain blijft. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname