Times of Suriname

Mede-inzittende auto 40ste verkeersdo­de

-

3$5$0$5,%O %eatrice $fata is de ste verNeersdo­de voor dit jaar. =ij Nwam gisteren om bij een aanrijding tus sen een auto en een trucN aan de 0artin /uther .ingweg. 'e vrouw zat als mede inzittende in de auto. 'e Nrant verneemt van omstanders dat het latere slachtoffe­r een lift vroeg aan de autobestuu­rder. Omstanders vinden het erg dat de vrouw op deze wijze omNwam in het verNeer terwijl zij slechts een lift wilde om naar de stad te gaan. Haar ontzield lichaam is in beslag genomen voor een gerechteli­jNe lijNschouw­ing. 'e auto waarin zij zat werd bestuurd door 'iego 0 .

'e aIdeling 3uElic 5elationV Yan de Solitie meldt dat uit Ket YoorloSige onderzoek EliMkt dat de auto reed oYer de 0ar tin /utKer .ingweg, komende Yanuit 3aranam en gaande in de ricKting Yan 3aramariEo ³2S een EeSaald moment wilde 'iego 0 ziMn YoorriMder inKalen, die linkV zou aIVlaan 'iego 0 kwam met ziMn Yoer tuig oS de andere riMKelIt om in te Kalen 2S dat moment kwam er een truck uit de te genoYergeV­telde ricKting 2m een EotVing te Yoorkomen, week de truckEeVtu­urder uit naar linkV, ricKting de Eerm, en oS KetzelIde moment week 'iego 0 uit naar recKtV met alV geYolg de aanriMding´, al duV de Solitie $Iata raakte na de aanriMding Eekneld en moeVt door de Erandweer Ee YriMd worden =iM oYerleed ter Slekke 'iego 0 iV niet in Ket Eezit Yan een 6urinaamV riMEe wiMV 8itwendig lieS KiM Yol genV de Solitie VcKrammen oS en KiM klaagde Yan SiMn 0et de amEulance werd KiM Yer Yoerd naar de 6SoedeiVen­de +ulS +iM iV na aIVtemming met Ket 2SenEaar 0iniVterie in Yerzekerin­g geVteld KiM ligt onder SolitieEew­aking in Ket ziekenKuiV 'e truckEeVtu­ur der iV wel in Ket Eezit Yan een geldig 6urinaamV riMEewiMV ³+iM en ziMn EiMriMder kwa men met de VcKrik YriM 'e materiële VcKade aan Eeide Yoertuigen iV aanzienliM­k´, alduV de Solitie WJ

 ??  ?? Een auto en een truck kwamen met elkaar in botsing op de Martin Luther Kingweg. Een mede-inzittende van de auto overleed ter plekke. (Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)
Een auto en een truck kwamen met elkaar in botsing op de Martin Luther Kingweg. Een mede-inzittende van de auto overleed ter plekke. (Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname