Times of Suriname

5HLJQV HQ /DVKOH\ YHFKWHQ RP NDQV RS NDPSLRHQVF­KDS

-

WWE ± 1adat WWE-kampioen Brock /esnar Eereid was om zijn titel op het spel te zetten tijdens 6ummerslam vroegen zes worstelaar­s om een titelgevec­ht met hem. *eneral 0anager Kurt $ngle heeIt toen Eekendgema­akt dat alle zes worstelaar­s hun kansen zullen krijgen. 8iteindeli­jk zullen BoEEy /ashley en 5oman 5eigns volgende week tegen elkaar vechten om het op te nemen tegen /esnar.

1adat 3aul Heyman de manager van /esnar Eekend maakte dat hij aanwezig zal zijn tijdens 6ummerslam kwam eerst /ashley naar de ring. Hij zei dat hij 5eigns al heeIt verslagen dus hij verdient een titelgevec­ht. /ashley was nog niet uitgesprok­en oI 'rew 0c,ntyre stapte in de ring. 0c,ntyre zei dat hij ook een titelgevec­ht verdient want hij heeIt daarom het contract van WWE getekend en niet om tegen minder populaire worstelaar­s te vechten. Hierna kwamen 6eth 5ollins Elias )inn Balor en 5eigns in de ring en maakten allemaal een punt dat elk van hen een geschikte kandidaat voor /esnar is. $ngle organiseer­de toen twee triple threat-wedstrijde­n en de winnaars van deze twee wedstrijde­n zullen volgende week tegen elkaar vechten. 'e winnaar zal tijdens 6ummerslam vechten tegen /esnar om het kampioensc­hap. Het eerste gevecht zal gaan tussen 5eigns Balor en 0c,ntyre terwijl het andere tussen /ashley Elias en 5ollins zal plaastvind­en.

,n de eerste wedstrijd was Balor heel dicht Eij om de overwinnin­g te Eehalen maar 0c,ntyre kwam steeds ertussen. Balor vestigde hierna zijn aandacht op 0c,ntyre en vloerde hem. 'aarna ging Balor weer in de ring maar 5eigns had zich hersteld. 5eigns gaI Balor een spear en pakte de overwinnin­g. ,n de tweede ontmoeting was 5ollins dominant en proEeerde de overwinnin­g te pakken op Elias. Echter hij miste het gezicht van Elias te trappen en werd prooi van /ashley die daarmee de overwinnin­g pakte. 7he 0iz Eegon 6mackdown /ive door aan te geven dat door toedoen van 'aniel Bryan Kane geElesseer­d is geraakt. Hij was er niet toen Kane werd aangevalle­n. 7he 0iz ging door maar Bryan rende de ring in en viel 7he 0iz aan die tijdig kon ontsnappen.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname