Times of Suriname

Vrouw redt zwaar verwaarloo­sde hond

-

Op videobeeld­en zijn een snikkende vrouw en een bijzonder dankbare hond te zien. Deze beelden raken flink wat harten. De vrouw in de video zegt dat ze achtergela­ten honden redde die vastlagen aan kettingen van nog geen meter lang.

“Ze zaten al dagen zonder eten, water of beschuttin­g en waren aan het sterven bij temperatur­en van meer dan 35 graden”, vertelt ze aan videosite ViralHog. “Ik wilde zien of iemand hen kon helpen en kon er ’s nachts niet van slapen, dus ik redde hen.

Enkele minuten nadien reikte een van hen herhaaldel­ijk naar mijn hand voor affectie. Het brak mijn hart dat hij verwaarloo­sd en stervende was, maar niet kwaad was op mij, maar dankbaar.”

“Ik begon te wenen en opnieuw verlegde hij zijn aandacht van zichzelf naar mijn noden. Ik kon niet geloven hoeveel liefde van een dier uitging dat letterlijk net uit die situatie kwam.” De emotionele video raakt veel harten, maar de vrouw krijgt wel kritiek op het feit dat ze achter het stuur van een wagen zat te filmen. Aangezien ze met haar ene hand de hond aaide, leek ze haar stuur alleen aan te raken met de hand waarmee ze filmde. De video werd op 13 juli gefilmd in de Verenigde Staten, maar de naam van de vrouw of haar woonplaats zijn niet gekend.

(HLN) Erin Cummings (Lafayette, Louisiana, 19 juli 1977) is een Amerikaans actrice. Ze had gastrollen in onder meer Star Trek: Enterprise, Charmed, The Bold and the Beautiful, Cold Case, Nip/Tuck, en Dollhouse. In 2006 speelde ze Michelle in de horrorseri­e Dante’s Cove. In 2009 speelde ze een hoofdrol in de actiefilm Bitch Slap.

In 2010 speelde ze in de dramaserie Spartacus: Blood and Sand, waar ze de rol van Spartacus’ vrouw ‘Sura’ voor haar rekening nam. (Foto: Articlebio)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname