Times of Suriname

2[ODGH &KDPEHUODLQ PLVW YROOHGLJ VHL]RHQ GRRU NUXLVEDQGE­OHVVXUH

- Alex Oxlade-Chamberlai­n dreigt het volledige seizoen 2018-2019 te missen door een kruisbandb­lessure die hij al in april opliep. (Foto: Nusport)

92(7%A/ Ale[ 2[lade Chamberlai­n dreigt het vol ledige sei]oen te missen. 'e middenveld­er van /iverpool ]al maanden moeten revalidere­n van de krXisbandb­lessXre die hij al in april opliep in de halve finales van de Champions /eagXe.

'e jarige 2[lade Chamberlai­n moest in de heenZedstr­ijd van het tZee lXik met A6 Roma al na acht tien minXten geblesseer­d naar de kant en miste als gevolg van die kZetsXXr niet alleen de verloren finale tegen Real 0adrid maar ook het :.. 2[lade Chamberlai­n ging acht dagen na ]ijn trieste aI tocht van Anfield al onder het mes. (n hoeZel de ope ratie sXccesvol verliep heeIt /iverpool er beZXst voor ge ko]en nX pas naar bXiten te brengen hoe lang de bXiten speler Xit de roXlatie is. ³'it voelt als het jXiste mo ment om te laten Zeten dat ]ijn sei]oen in het teken van herstellen en revalidere­n ]al staan´ ]egt manager -rgen .lopp op de Zebsite van de clXb. ³:ij Zeten dat eigenlijk al vanaI de dag nadat hij geblesseer­d raak te´ aldXs de 'Xitser die niet Zilde dat het nieXZs aI ]oX leiden van het span nende sei]oensslot en er daarom voor koos om het tot nX toe binnenskam­ers te hoXden.

9olgens .lopp ligt 2[lade Chamberlai­n nog altijd pre cies op schema. ³+et enige nieXZe is dat Ze nX Zat meer details over de sitXatie geven. +et t\peert µ2[¶ dat hij ]elI ook niet Zilde dat ]ijn bles sXre het sei]oensslot voor de rest ]oX overschadX­Zen.´

(NS)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname