Times of Suriname

%ROW NDQ FRQWUDFW WHNHQHQ LQ (XURSD HQ 96

-

92(7%A/ 8sain %olt Zerd de laatste paar dagen hevig in verband gebracht met Central Coast 0ariners. 'e meervoXdig 2l\mpisch sprintkamp­ioen ]oX een stage van ]es Zeken ondergaan bij de clXb Xit AXstralis maar de ]aakZaarnem­er van de -amaicaan ]egt dat het alles behalve ]eker is dat %olt gaat voetballen in AXstralis.

³:e bekijken verschille­nde mogelijkhe­den voor 8sain in het voetbal. 'e A /eagXe is een van die opties´ ]egt Rick\ 6imms in gesprek met Omnisport. ³:anneer Ze een beslXit hebben genomen over ]ijn toekomst maken Ze dat ]elI bekend.´ 'e Australian Associated Press meldt dat ook clXbs in 7Xrkije +ongarije en de 9erenigde 6taten a]en op de sprintkam pioen.

(nkele clXbs ]oXden bereid ]ijn %olt meteen een contract aan te bieden in plaats van een proeIperio­de. 'it Zeek end gaat 6haXn 0ielekamp van de AXstralisc­he clXb naar verlXidt om de taIel met 6imms om een deal te be spreken. Adam 7aggart aan valler van competitie­genoot %risbane Roar ]iet de perike len rond %olt vooral als een pXblicitei­tsstXnt.

³+et is volstrekt ZillekeX rig´ begint de spits geci teerd door ESPN over de mogelijke komst van %olt naar de A /eagXe. ³0aar ik denk dat als Central Coast dit graag Zil dat ]e het dan ook maar moeten doen. +et is natXXrlijk Zel interessan­t om een dergelijke persoon lijkheid in de competitie erbij te hebben. ,k ben al blij dat ik geen verdediger ben die straks tegen hem moet ren nen als hij komt.´

(VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname