Times of Suriname

5HDO KRHIW QLHW WH UHNHQHQ RS WHUXJNHHU 5RGUtJXH]

-

92(7%A/ -ames RodrtgXe] rXilde Real 0adrid vorig jaar ]omer in voor %a\ern 0nchen dat de Colombiaan nog een sei]oen hXXrt van de .oninklijke en ook een optie tot koop van naar verlXidt

miljoen eXro heeIt be dongen. 'e aIgelopen Zeken beginnen de gerXchten over een rentree van de jarige middenveld­er in het 6antiago %ernabpX echter toe te nemen. 1iko .ovac de nieXZe trai ner van der Rekordmeis­ter gaat er desondanks van Xit dat hij aankomend sei]oen over -ames kan beschikken.

³2p dit moment lijkt het erop dat hij hier blijIt. ,k heb ver der geen nieXZe inIormatie ik Zeet Zel dat er veel ge schreven Zordt. :e hebben hem via een hXXrdeal en die is nog steeds geldig. 'aar ]al alleen een einde aan komen als Zij ]eggen dat Ze de op tie niet Zillen lichten´ liet de .roatische trainer gistermid dag optekenen tijdens een perspraatj­e.

.ovac is de opvolger van -Xpp +e\nckes in de Allian] Arena en de van (intracht )rankIXrt overgekome­n oe Ienmeester is onlangs met %a\ern begonnen aan de voorbereid­ing op het nieXZe sei]oen. 9ooralsnog kijkt hij ]ijn ogen Xit bij ]ijn nieXZe Zerkgever ³Als je ]iet met Zelke intensitei­t en instelling de oXdgediend­en meedoen. Arjen Robben is ongeloofli­jk. ,k had al veel over hem ge hoord. 0aar nX ]ie ik het met eigen ogen en moet ik ]eggen het is Zaan]in.´

0anXel 1eXer miste een groot deel van het aIgelopen sei]oen door blessXrele­ed en Zerd vervangen door 6ven 8lreich die een goede indrXk achterliet. 'e ervaren doel man maakte op het :. echter ]ijn rentree en .ovac ]al een keX]e moeten maken ³6ven 8lreich heeIt laten ]ien dat hij terecht bij %a\ern ]it. 0aar ik Zeet ook dat Ze 0anXel 1eXer nog hebben. +ij is een keeper van Zereldklas­se. ,k Zeet Zie de nXmmer ppn is ik Zeet Zie de nXmmer tZee is. 0aar ik Zeet ook dat de nXm mer tZee een nXmmer ppn is´ reageert hij cr\ptisch. (VP)

 ??  ?? James Rodríguez wordt in verband gebracht met een terugkeer naar Real Madrid. (Foto: Goal)
James Rodríguez wordt in verband gebracht met een terugkeer naar Real Madrid. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname