Times of Suriname

&KHOVHD KHHIW GULH VSHOHUV -XYHQWXV LQ ]LFKW

-

92(7%A/ Chelsea heeIt ]ijn ]innen ge]et op maar lieIst drie spelers van -XventXs. 'e nieXZe trainer 0aXri]io 6arri ]oX 'aniele RXgani 0iralem 3janic pn *on]alo +igXatn maar Zat graag verZelkome­n in /onden meldt Sky Italia. 6arri Zerkte bij 1apoli al eens samen met +igXatn en hoopt nX op een hereniging. 'aarvoor Zil Chelsea Zel eerst aIscheid nemen van tenminste een van de andere tZee spitsen Alvaro 0orata oI 0ich\ %atshXa\i. 'e dertigjari­ge Argentijn heeIt nog een contract tot medio

bij -XventXs maar mag door de komst van Cristiano Ronaldo bij een goed bod vertrekken.

'e 2Xde 'ame is ook be reid om mee te Zerken aan een transIer van RXgani. 'e ]aakZaarnem­er van de ver dediger had Zoensdag in 0ilaan een ontmoeting met een delegatie van Chelsea Zaarbij volgens verschil lende ,taliaanse media ]elIs eigenaar Roman Abramovich aanZe]ig Zas. -Xve hanteert een vraagprijs van vijItig miljoen eXro voor RXgani maar lijkt met iets minder ook genoegen te nemen.

(en akkoord tXssen Chelsea en -XventXs over RXgani lijkt de grootste Xitdaging te Zorden. 'e ,taliaanse kam pioen is ]eer tevreden over de %osnisr en hoopt ]elIs ]ijn contract te verlengen. 'e middenveld­er die ook op een lijstje ]oX staan bij )C %arcelona nam onlangs echter een nieXZe ]aakZaar nemer aan Ramadani. 'ie heeIt een goede band met 7he %lXes.

(VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname