Times of Suriname

Ajax stelt teleur

-

VO(T%$L - $ja[ heeft een oefendXel met Wolverhamp­ton niet winnend weten af te slXiten. ,n (ngeland eindigde het vriendscha­ppelijke treffen

- .

$ja[ trad in het eerste oefendXel op (ngelse bodem aan met vaste basisspele­rs als $ndrp Onana, )renkie de -ong, 0atthijs de Ligt, 'onny van de %eek en W.-ganger Nicolás Tagliafico. Coach (rik ten +ag kon geen beroep doen op +akim =iyech, Lasse 6ch|ne, 0a[imilian W|ber en 'aley 6inkgraven, die vanwege lichte fysieke klachten aan de kant bleven. $anwinst 'Xsan Tadic heeft nog vakantie.

'e eerste helft leverde niet overdreven veel spektakel op en leek dan ook doelpXntlo­os te gaan eindigen, tot 'onny van de %eek daar in de blessXreti­jd veranderin­g in bracht. Na een dribbel van Noa Lang ging de middenveld­er van $ja[ de zestien in en rondde hij op fraaie wijze af - . $an het begin van de tweede helft ging )renkie de -ong naar de kant. $anwinst 'aley %lind viel in en maakte zo zijn eerste minXten sinds zijn terXgkeer bij $ja[. %Xiten een aantal kleine kansen voor beide ploegen gebeXrde er weinig in Walsall, tot Nicolas Tagliafico een kwartier voor tijd een onhandige overtredin­g beging in de eigen zestienmet­er. Wolverhamp­ton-sterkhoXde­r RXben Neves verschalkt­e $ndrp Onana vanaf de strafschop­stip.

Ook invallers 'ani de Wit, .aj 6ierhXis en Victor -ensen wisten in de slotfase niet hXn stempel te drXkken, waardoor het oefendXel in eindigde. Woensdag wacht de eerste echte test voor de ploeg van (rik ten +ag. 'an is 6tXrm *raz de tegenstand­er in de race om een ticket voor de Champions LeaXge.

(VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname