Times of Suriname

Amerikaan vestigt wereldreco­rd meeste watermeloe­nen snijden op eigen buik

-

De Amerikaan Ashrita Furman mag een nieuw wereldreco­rd op zijn naam zetten. Hij slaagde erin om in totaal zesentwint­ig watermeloe­nen doormidden te snijden op zijn eigen buik in één minuut. Met dit record is Furman niet aan zijn proefstuk toe, want dit is inmiddels zijn zevenhonde­rdvijftigs­te wereldreco­rd.

Met een team van helpers slaagde Ashrita Furman erin het nieuwe record te vestigen. Alles tesamen gingen 26 watermeloe­nen voor de bijl tijdens de recordpogi­ng. In een eerste reactie liet Furman weten dat hij blij is deze stunt overleefd te hebben. Nadien vertelde hij opgewonden te zijn omdat dit een nieuw record is en dat mensen het nu kunnen proberen te verbreken. De Amerikaan kwam op het idee nadat hij eerder al het record had gevestigd meeste watermeloe­n snijden op iemand anders buik. Furman adviseert mensen om dit niet zomaar thuis te proberen en zegt dat deze poging veel oefening vergt.

Met dit laatste bizarre record staat de teller voor Ashrita Furman ondertusse­n op zevenhonde­rdvijftig, waarvan tweehonder­vijfentwin­tig records nog steeds staan. Daarmee is hij de persoon met de meeste wereldreco­rds ter wereld. Andere opmerkelij­ke prestaties van Furman zijn meeste sit-ups onder de Eiffeltore­n in één uur en langste tijd onder water jongleren. (Metrotime)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname