Times of Suriname

*XDUGLROD YHUZDFKW VWULMGOXVW ELM 6DQp

- Leroy Sané werd door bondscoach Joachim Löw niet meegenomen naar Rusland om deel te nemen aan het WK. Josep Guardiola zegt dat de aanvaller van Manchester City door het signaal van Löw mogelijk nog meer gemotiveer­d is om te presteren. (Foto: Goal)

V2(7%$/ - /eroy 6anp Zerd door bondsFoaFh -oaFhim /|Z niet meeJenomen naar 5Xsland om deel te nemen aan het :.. De keXzeheer van de nationale ploeJ van DXitsland opteerde onder anderen voor -Xlian %randt. -osep *Xardiola zeJt dat de aanvaller van 0anFhester &ity door het siJnaal van /|Z moJelijk noJ meer Jemotiveer­d is om te presteren.

³+et is nX in het verleden´ zeJt de 6paanse manaJer van the &itizens over de Fommotie rond de afZeziJhei­d van 6anp bij DXitsland. ³/|Z de bondsFoaFh heeft besloten Zat het beste Zas voor zijn ploeJ. +ij heeft die beslissinJ te aFFepteren. +et beslXit kan hem zelfs sterker maken. +ij is noJ zo jonJ en in tZee jaar is er Zeer een (. en in vier jaar een nieXZe :..´

³+ij moet zijn spel verbeteren en ervoor zorJen dat hij het niveaX van voriJ seizoen vasthoXdt. :e zijn eFht blij dat hij een speler van ons is´ aldXs *Xardiola JeFiteerd door diverse (nJelse media. De &atalaan ZeiJerde /|Z te bekritiser­en ³+et is Zat het is. ,k aFFepteer de beslissinJ­en van de trainer Zant /|Z heeft JezeJd dat hij bij deze beslXiten het beste Jevoel had. (r valt verder niets over te zeJJen.´ ³,k hoXd er ook niet van als andere trainers hXn meninJ Jaan Jeven over mijn beslissinJ­en. -ammer JenoeJ JebeXrt dat Zel. Dat is ook Zaarom ik het nooit heb Jedaan de beslissinJ­en van mijn FolleJa¶s beFommenta­risren. /eroy moet het aFFepteren en verderJaan. +ij heeft nX Zeer een seizoen de kans om zijn kZaliteite­n te tonen aan de nationale ploeJ van DXitsland en aan ons´ beslXit *Xardiola. (VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname