Times of Suriname

,07 NDQ JHOG ]LHQ DOV )HU :LMNV HQ %UXQVZLMN ZRUGHQ GRRUYHUNRF­KW

-

92(7BA/ - Inter 0oengo 7apoe heeft lucratieve deals gesloten met 3ortmore 8nited )& van -amaica, als het gaat om 'onneg\ )er, -errel :ijks en 'amain Brunswijk. )er, :ijks en Brunswijk hebben een profcontra­ct voor twee jaar getekend bij de profclub van -amaica.

&lubvoorzit­ter 5onnie Brunswijk van I07 zegt dat )er en :ijks al een contract hebben gesloten waaruit ook I07 geld zal zien als zij doorverkoc­ht worden. 'e voorzitter van de meervoudig­e kampioen van 6uriname geeft aan dat als )er en :ijks in hun eerste jaar doorverkoc­ht worden, de helft van het transferbe­drag op de rekening van I07 gestort zal worden. In het tweede jaar zal of procent van transferbe­drag geschiedde­n. 5onnie Brunswijk zegt dat dit komt omdat 3ortmore 8nited )& meer opleidings­kosten naar zich toe wil trekken. 2ver 'amain Brunswijk geeft 5onnie Brunswijk aan dat hij eerst op een tr\-out was en nu wel een contract heeft kunnen veroveren. ³'e transferst­ukken zijn al naar mij gestuurd en ik moet ze alleen tekenen. 2ok bij hem geleden dezelfde voorwaarde­n die bij )er en :ijks gelden´, zegt Brunswijk, die trots is dat deze drie spelers een profcontra­ct hebben kunnen afdwingen.

5onnie Brunswijk zegt verder dat deze drie spelers het gedaan hebben, door in de kijkers van de scouts van 3ortmore 8nited )& te spelen. 'eze jongens van I07 zijn opgevallen tijdens &oncacaf &aribbean &lub 6hield tier dat in de maand april werd georganise­erd in de 'ominicaans­e 5epubliek. 'e 6urinaamse kampioen in een groep zit samen met 'eportivo 1acional Aruba , :e\mouth :ales Barbados en 8nite 6ainte-5osienne *uadelope . +et team van 0oengo presteerde goed in dit toernooi door de finale te halen. In de finale verloor I07 uiteindeli­jk van &lub )ranciscain van 0artiniTue met - .

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname