Times of Suriname

7MRQ $ -RH ]HW YLMIGH EHVWH WLMG QHHU

-

=:(00(1 - 'e 6urinaamse zwemmer 5enzo 7jon-A--oe heeft de finale gehaald op het onderdeel meter vrije slag tijdens de ste &entraalAme­rikaanse en &aribische spelen &acso &A& *ames dat in BarranTuil­la, &olombia wordt gehouden. 'e -jarige 6uriname won de vijfde serie in het &omplejo Acuitico (duardo 0ovilla met een tijd van . secondes. 'it was genoeg voor de beste vijfde tijd en hij gaat naar de A-finale, waarvoor de snelste acht zich hebben geplaatst.

7jon-A--oe heeft sneller gezwommen dan zijn inschrijft­ijd . secondes . In de finale moet hij echter alles uit de kast halen, gezien de vier zwemmers onder de secondes hebben gezwommen in de voorronde. 'e beste tijd van de series kwam op naam van -orge Iga &esar van 0e[ico die een tijd neerzette van . secondes. '\lan &arter van 7rinidad

7obago, de favoriet om dit onderdeel te winnen, zette een tijd neer van . secondes. 'e 9enezolaan Alberto 0estre zette de derde beste tijd neer in voorronde . secondes. 'e Arubaan 0ikel 6chreuders zette de vierde beste tijd neer van . .

1aast deze vijf zwemmer gaan ook <uan *utierrez van 0e[ico . secondes , /uis Bellina van 3eurto 5ico . secondes en Ale[ 6obers van Barbados . secondes over naar de A-finale. 'e andere 6urinaamse zwemmer Irvin +oost werd vierde in de derde serie. +ij klokte

, . 0et die tijd werd de negentienj­arige zwemmer ste in een deelnemers­veld van

man. 'e inschrijft­ijd van +oost was , seconden. Beide 6urinamers zwemmen op juli de meter vrije slag.

 ??  ?? De 23-jarige Surinaamse zwemmer sprint in het Complejo Acuático Eduardo Movilla bad, waar hij de vijfde beste tijd neerzet.(Foto: VSJS)
De 23-jarige Surinaamse zwemmer sprint in het Complejo Acuático Eduardo Movilla bad, waar hij de vijfde beste tijd neerzet.(Foto: VSJS)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname