Times of Suriname

,07 JDDW QLHW PHHU VKRSSHQ ELM HHUVWH GLYLVLH WHDPV

-

92(7BA/ - Inter 0oengo 7apoe I07 heeft kenbaar gemaakt bij de komende transferpe­riode geen spelers van eerstedivi­sieteams van de 6urinaamse 9oetbal Bond 69B te zullen aantrekken. 'it wordt ook bevestigd door voorzitter 5onnie Brunswijk van I07.

I07 dat het afgelopen seizoen flink wat spelers heeft ingekocht van de verschille­nde vereniging­en van de topsectie, wil nu een compleet andere weg bewandelen. +ierdoor hoeven de top vereniging­en niet bang te zijn dat ze hun topspelers gaan verliezen aan de meervoudig­e kampioen van 0oengo. Brunswijk geeft aan dat zijn jongens een contract hebben getekend, dat nog twee jaar geldig is. 0aar het staat de voorzitter ook niet in de weg als een van de spelers voor een andere vereniging wil gaan spelen. ³Als een vereniging een speler van I07 wil hebben, moet die met mij komen dealen´, zegt Brunswijk.

'e voorzitter gaat verder en geeft aan dat de vereniging­en die spelers van I07 willen hebben, ook diep in zijn portemonne­e moeten gaat kijken. ³Ik ga mijn spelers niet goedkoop van de hand doen. Als je iemand wilt hebben, ga je ervoor moeten betalen´, zegt de clubvoorzi­tter. I07 zal de opengevall­en plaatsen in de selectie vullen met spelers die in 0oengo zelf spelen en Brunswijk verbiedt zich om te gaan shoppen bij andere eerstedivi­sieteams. 'e 69B heeft de transferpe­riode van het komende seizoen nog niet bekendgema­akt.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname