Times of Suriname

)&% HQ $OO 6WDUV ODWHQ JRXGHQ NDQV OLJJHQ

-

=AA/92(7BA/ ± 'e nieuwkomer­s )&B en All 6tars hebben een gouden kans laten liggen om de koppositie in de hoofdklass­e van de 6urinaamse =aalvoetbal­bond op te eisen. 'onderdag kwamen beide teams niet verder dan een - gelijkspel in de Amossporth­al. Beide vereniging­en hebben achttien punten uit negen wedstrijde­n en bezetten een gedeelde tweede plaats.

Beide teams begonnen de wedstrijd goed. 9ooral in de eerste minuut werden al kansen gecreëerd, maar ze werden helaas niet omgezet in doelpunten. 7och lukte het )&B om de score als eerst te openen. *iorgio Bhoi verschalkt­e in de tweede minuut de doelman van All 6tars en gaf zijn team de voorsprong

- . All 6tars liet zich niet demotivere­n door dit doelpunten en viel constant aan, waardoor Anthon\ Blijd in de zevende minuut ploegen op gelijke hoogte bracht - . +ierna begon All 6tars iets voorzichti­g te spelen en betaalde daarvoor. In de dertiende minuut was het /uciano +erkul die het net vond - . )&B ging door en een minuut voor het rustsignaa­l was het de clubtopsco­order Abraham *raves die het net vond - . 'it was ook zijn dertiende treffer van de competitie.

In de tweede helft startte All 6tars veel agressieve­r en )&B probeerde meer via de counters toe te slaan. 'it lukte niet altijd bij )&B, maar het team kreeg wel kansen. In de ste minuut bracht Blijd de spanning weer terug in de wedstrijd - . +ij scoorde zijn tiende doelpunt van het seizoen. +ierna gooide All 6tars alles in de aanval en met negen minuten te gaan, maakte 7imoth\ <zer de score gelijk - . Aan deze score kwam er geen veranderin­g meer. &lubtopscoo­rder *elton Alphons van All 6tars kwam in deze ontmoeting niet tot scoren. +ij is de topscoorde­r in deze klasse met vijftien doelpunten.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname