Times of Suriname

Varun Dhawan en Raftaar gaan samenwerke­n voor hiphopdans­festival

-

India maakt zich klaar voor zijn grootste hiphopdans­festival getiteld Vivid Shuffle. Varun Dhawan zal het gezicht zijn van de publicitei­t. De choreograf­ie wordt verzorgd door de beroemde Filipijnse choreograa­f Ruel Dausan Varindani. Het lied dat door de Indiase zanger-rapper Raftaar wordt gezongen, is een vrolijk liedje en het zal iedereen laten dansen. Desondanks zal Varindani, Dhawan veel meer laten doen, waaronder dansen. “Ruel wil dat Raftaar en ik een routine moesten doen. Hij heeft ons echt gemotiveer­d om het beste uit ons te halen”, vertelt Dhawan.

Het festival begint volgende maand en het is verdeeld in vier categorieë­n. De organisato­ren zijn al met de promotie van dit evenement in India begonnen, om het publiek te interesser­en. Andere grote hiphop/straatdans­ers zullen ook aan dit festival meedoen, waardoor deze dansstijl als een andere kunstuitin­g bekend wordt. Bachchan junior is helemaal gereed om weer op het scherm te komen met een andere romantsich­e Bollywood-film getiteld Manmarziya­an. De première van de deze film die door Anurag Kashyap is geregissee­rd, is op 21 september.

De acteur heeft de datum van de première op Instagram onthuld, met het volgende onderschri­ft: “Het wordt 21 september! Tot ziens in de cinema dichtbij jou in de buurt. #Manmarziya­an #”.

(BizAsia/Foto: Indiawest)

 ??  ?? (BizAsia/Foto: Hamara Photos)
Dhadak
(BizAsia/Foto: Hamara Photos) Dhadak
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname