Times of Suriname

0DQ 8QLWHG JHwQWHUHVV­HHUG LQ %DUoD VWRSSHU

-

92(7%$L - <err\ 0ina speelt pas sinds januari voor %arcelona maar de kans dat de Colombiaan deze zomer alZeer vertrekt uit het Camp 1ou lijkt met de dag groter te Zorden. 2l\mpiTue L\on heeIt onlangs een bod van dertig miljoen euro uitgebrach­t op de Colombiaan die een halIjaar geleden door %aroa voor een kleine tZaalI miljoen euro Zerd overgenome­n van 3almeiras. Les *ones krijgen echter Iorse concurrent­ie uit de 3remier League. RMC Sport meldde namelijk dat 0anchester 8nited zijn oog eveneens op de -jarige :.-ganger heeIt laten vallen. -osp 0ourinho is echter vastberade­n om deze zomer een centrale verdediger aan zijn selectie toe te voegen en heeIt na de namen van -pr{me %oateng +arr\ 0aguire Leonardo %onucci en 7ob\ $lderZeirel­d ook die van 0ina genoteerd.

0ina lijkt een goedkopere optie voor de (ngelse grootmacht dan de hierboven genoemde kandidaten die naar verZachtin­g allen tientallen miljoen euro¶s meer moeten kosten. De komst van een e[tra verdediger gaat Zaarschijn­lijk ten koste van 0arcos Rojo nadat 0anchester 8nited met Dale\ %lind al eerder een speler die centraal achterin kan spelen uitzZaaide.

2l\mpiTue L\on lijkt zich echter ook niet zomaar geZonnen te geven. 9oorzitter -ean-0ichel $ulas denkt aan de komst van tZee :.gangers Zaarvan 0ina er eentje zou zijn. $ls de )ransen inderdaad dertig miljoen euro naar %arcelona sturen Zordt de verdediger de duurste aankoop uit de clubgeschi­edenis. Dat record staat nu nog op naam van Lisandro Lypez die in voor miljoen euro Zerd overgenome­n van )C 3orto. (VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname