Times of Suriname

6XULQDDPVH DWOHWHQ DUULYHUHQ LQ %DUUDQTXLOO­D

-

&$6&2 $tleet 0iJXel van $ssen JevolJd door beachvolle\balsters 6andrina +Xnsel en &her\l %rXninJs coach /ionel %loNland en tenslotte de beachvolle\ballers .even 6porNslede en -oshXa 'ZarNasinJ zijn in %arranTXill­a &olombia Zaar de ste &entraal $meriNaanse en &aribische 6pelen &acso &$& *ames Zorden JehoXden aanJeNomen.

*isterenoch­tend rond ppn uur arriveerde­n zij kort na elkaar. Alle drie groepen zijn opgevangen door delegatiel­eider Desirp Hooghart. =e werden direct naar hun kamers gebracht en daarna naar de dining hall om te eten. Hun koffers kwamen tegen drie uur aan. Ook van andere landen - onder meer (l Salvador, Me[ico, Cuba en Jamaica - kwamen er nog sporters aan. ,n de nacht van woensdag op donderdag arriveerde­n badmintons­peler S|ren Opti en zijn coach Keith Sjauw M.

De laatste atleten die dan nog moeten komen, zijn sprinter Jeffrey Vanan uit Nederland en coach Lazaro Calderon Munder uit Suriname. Het visum van de Cubaanse trainer Calderon Munder werd pas dinsdag in orde gemaakt. De Surinaamse Atletiek Bond die langer dan een maand bezig was om het visum van de trainer in orde maken, kreeg pas dinsdag groenlicht. De trainer zal pas zaterdag uit Suriname kunnen vertrekken naar Barranquil­la. Vanan heeft zijn vlucht vanuit Nederland naar Barranquil­la gemist. De oorzaak is nog niet bekend. Hij zal met een andere vlucht naar Barranquil­la vliegen, maar de e[acte datum is nog niet bekend.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname