Times of Suriname

0XUUD\ NULMJW ZLOGFDUG YRRU 0DVWHUV WRHUQRRL

-

7(11,6 - $nd\ 0Xrra\ kan volgende Paand Peedoen aan het 0asters-toernooi in &incinnati. 'e drievoXdig *rand 6laP-winnaar die er bijna een jaar Xit was door een slepende heXpblessX­re heeft gisteren een wildcard gekregen.

0Xrra\ Paakte dit jaar al wel zijn rentree Paar Peldde zich deze Paand op het laatste PoPent af voor WiPbledon. +ij voelde zich nog niet sterk genoeg voor een *rand 6laP-toernooi. 'e voorPalige nXPPer ppn van de wereld is inPiddels zo ver afgezakt op de Pondiale ranglijst dat hij niet Peer aXtoPatisc­h geplaatst is voor de grote toernooien. 0Xrra\ is PoPenteel de nXPPer van de wereld. (erder dit jaar Paakte 0Xrra\ op 4Xeen¶s zijn langverwac­hte rentree en daarbij verloor hij direct van 1ick K\rgios. 9ervolgens bereikte hij de tweede ronde in (astboXrne Paar daarin was de 6chot niet opgewassen tegen de (ngelsPan K\le (dPXnd.

%ij de vroXwen kreeg 9ictoria $zarenka een wildcard voor het toernooi in &incinnati. 'e Wit-5Xssische is op de weg terXg nadat ze haar loopbaan door een lange jXridische strijd over de voogdij van haar zoon op een laag pitje Poest zetten. ³'e terXgkeer van $nd\ en 9ictoria spreekt voor zich. ,k denk dat veel fans ze weer graag op de baan zien en we zijn vereerd dat we ze een wildcard kXnnen geven´ zegt toernooidi­recteXr $ndre 6ilva. +et 0asterstoe­rnooi van &incinnati begint op aXgXstXs en geldt als belangrijk­e voorbereid­ing op de 86 2pen het toernooi dat 0Xrra\ in won.

(Nusport)

 ??  ?? De drievoudig Grand Slam-winnaar Andy Murray kan volgende maand meedoen aan het Masters-toernooi in Cincinnati. (Foto:Nusport)
De drievoudig Grand Slam-winnaar Andy Murray kan volgende maand meedoen aan het Masters-toernooi in Cincinnati. (Foto:Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname