Times of Suriname

$ULDV NDQ QDDU $WOpWLFR 0DGULG

-

92(7%$/ - 6antiago $rias lijkt al gerXiPe tijd op weg naar 1apoli Paar daar zoX op korte terPijn weleens veranderin­g in kXnnen koPen. ,n navolging van Sky Italia Peldde De Telegraaf gisterPidd­ag ook dat de rechtsback van 369 op de radar van $tlptico 0adrid is verschenen. /os &olchoneros zoXden zich al in (indhoven hebben gePeld oP te inforPeren naar de &oloPbiaan. 369 gaat ervan Xit dat de

-jarige $rias deze zoPer vertrekt en heeft daar alvast op ingespeeld door 'enzel 'XPfries op te pikken bij sc +eerenveen. 'e kaPpioen van 1ederland wil tXssen de tien en vijftien Piljoen eXro incasseren voor de -voXdig internatio­nal die zich na een priPa seizoen in de (redivisie en een overtXigen­d optreden op het WK verder in de kijker heeft gespeeld bij een aantal grote (Xropese clXbs.

,n het Wanda 0etropolit­ano zoX $rias de opvolger Poeten worden van 6iPe 9rsaljko die op zijn beXrt voor een overstap naar ,nternazion­ale staat. $tlptico verhXXrt de Kroatische internatio­nal waarschijn­lijk het aankoPende seizoen voor acht Piljoen eXro aan i 1erazzXrri waarna hij voor achttien Pil- joen extra definitief de overstap kan Paken. La Gazzetta dello Sport berichtte gisteren dat de overstap van de verliezend WK-finalist zo goed als afgerond is.

'e inPenging van de (Xropa /eagXe-winnaar zoX een lelijke streep door de rekening kXnnen vorPen voor 1apoli. 9oorzitter $Xrelio 'e /aXrentiis vertelde woensdag iPPers nog dat hij ervan Xitging dat de koPst van $rias snel afgerond zoX worden ³,k geloof dat de deal zich in de laatste PinXten bevindt. We zijn nog aan het onderhande­len´ liet hij optekenen bij Radio Kiss Kiss Napoli.

(VI)

 ??  ?? De Colombiaan Santiago Arias in dienst van PSV kan naar Atlético Madrid. (Foto:Nusport)
De Colombiaan Santiago Arias in dienst van PSV kan naar Atlético Madrid. (Foto:Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname