Times of Suriname

0RQDFR KHHIW *RORYLQ ELQQHQ

-

92(7%$/ - $6 0onaco heeft zich versterkt Pet $leksandr *olovin. 'e 5Xssische internatio­nal koPt voor circa dertig Piljoen eXro over van &6K$ 0oskoX en heeft gisteren zijn handtekeni­ng gezet onder een vijfjarig contract bij de clXb Xit de )ranse /igXe

zo Paakten beide partijen gisteren bekend.

'e transfer koPt niet geheel Xit de lXcht vallen daar voorzitter 9adiP 9asil\ev de overstap eerder deze week al bevestigde tegenover 5Xssische Pedia. *isteren heeft de -jarige *olovin de Pedische keXring Pet sXcces doorstaan waarna hij zich voor vijf jaar vastlegde aan 0onaco.

*olovin was in beeld bij Peer dan tien clXbs waaronder &helsea %arcelona -XventXs en dXs $6 0onaco. 'e -voXdig internatio­nal speelde tot dXsverre wedstrijde­n in het eerste elftal van &6K$ en daarin was hij goed voor dertien doelpXnten en elf assists. =ijn contract in 0oskoX liep nog door tot de zoPer van . ³We zijn erg blij Pet de koPst van *olovin bij 0onaco´ reageert 9asil\ev op de clXbwebsit­e. ³+ij is een getalentee­rde jonge speler die zich heeft laten zien op het WK. Wij volgden heP al voor een langere periode. +ij heeft al veel ervaring opgedaan in de 5Xssische coPpetitie en in de nationale ploeg. 2ndanks veel concXrrent­ie van andere (Xropese clXbs heeft $leksandr voor het sportieve project van 0onaco gekozen.´ (VI)

 ??  ?? AS Monaco heeft de Russische internatio­nal Aleksandr Golovin beet. (Foto:Nusport)
AS Monaco heeft de Russische internatio­nal Aleksandr Golovin beet. (Foto:Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname