Times of Suriname

$GDPV QLHW WH VWRSSHQ

-

ZAAL92(7%AL ± ,ke Adams lijkt niet te stop pen. 1adat hij tegen 3alo al vijI keer het net had ge vonden heeIt de speler van Zwaluw’96 de]e pres tatie weer herhaald tegen 7he Lions in de Anthon\ 1est\sporthal. Zwaluw’96 won de ontmoeting donder dag met 8 3 en sluit hiermee de eerste ronde van de hooId klassecomp­etitie van de 6urinaamse Zaalvoetba­lbond aI. +et team staat op de vijIde plaats met 17 punten en 7he Lions is ]esde met ]estien. Adams is de topscoorde­r in de]e klasse met vijItien doel punten.

,n de eerste helIt konden ]aken beide kanten opgaan maar de gecreëerde kansen werden niet in doelpunten omge]et. 3as in de twaalIde minuut gelukte het Adams om het eerste doelpunt te maken 1 0. +ierna ging het bergaIwaar­ts met 7he Lions. +et begon eerst met de rode kaart voor *illian 0aatrijk omdat hij in de veertiende minuut een scoringska­ns ontnam en Zwaluw’96 daar uit direct profijt trok. Adams noteerde ]ijn tweede doel punt 2 0. 'rie minuten la ter moest 7he Lions nog ppn incasseren 'iego 7empico maakte het doelpunt 3 0. (en minuut later bepaalde Adams de ruststand op 4 0 en maakte hiermee ook een hattrick.

2ok in de tweede helIt was Zwaluw’96 veel effectieve­r voor het doel en na negen mi nuten spelen nam 7empico een tweede doelpunt voor ]ijn rekening 5 0. +et team begon daarna iets noncha lant te spelen en betaalde direct ervoor. ,n de 33ste mi nuut scoorde 'elano 6tella waarna 0elito %rewster een minuut erna het tweede doel punt maakte 5 2.

9erder ]ag Zwaluw’96 Lero\ Letnom de rode kaart krijgen voor het gebruiken van onwelvoegl­ijke taal. Zwaluw’96 gaI het niet op en binnen twee minuten werd de overwinnin­g ver]ekerd toen Adams 2[ en *iorg\ :ongsoredjo het net vonden 8 2. ,n de slotIase bepaalde 6everio .anali de eindstand op 8 3.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname