Times of Suriname

5HDO ]HW WUDQVIHU +D]DUG LQ GH NRHONDVW

-

92(7%AL 0eteen na het :. leek het een uitgemaak te ]aak dat (den +a]ard bij 5eal 0adrid aan de slag ]ou gaan. 0aar inmiddels ]ijn we alweer een tweetal weken verder en van µwitte rook’ is er nog steeds geen spoor. 'e kans bestaat ]elIs dat er de]e ]omer helemaal geen witte rook meer ]al volgen. (n volgens 90min ]ijn daar twee grote oor]aken voor. 7en eerste wil &helsea pas meewerken als het een ge schikte vervanger heeIt aan getrokken. 0aar sinds dit sei]oen sluit de (ngelse trans Iermarkt al op 9 augustus. 'e %lues ]itten dus in tijdsnood om een opvolger vast te leg gen wat de onderhande­lingen er ook niet gemakkelij­ker op maakt. 6tel dat &helsea op 9 augustus e[treems wel tot een akkoord komt met een vervanger dan is er wel nog tot 31 augustus om een over eenkomst te bereiken over het vertrek van +a]ard.

0aar dan komen we bij het tweede obstakel. Zo ]ou 5eal voor]itter )lorentino 3pre] aan het twijIelen ]ijn geslagen. 'e %lues vragen immers een pak geld voor hun sterspeler en de 6panjaard lijkt niet meteen van plan om daarin mee te gaan. (nkel voor 1e\mar oI 0bappp ]ou 3pre] bereid ]ijn om records te breken. 9oor +a]ard ]ou hij niet verder willen gaan dan 130 miljoen euro lieIst ]elIs minder.

+a]ard staat momenteel dus nog veraI van ]ijn droom transIer maar ]oals alom ge weten kan het soms snel gaan op de mercato.

(VN)

 ??  ?? Het lijkt er veel op dat Real Madrid zich niet meer zal versterken met Eden Hazard. (Foto: Goal)
Het lijkt er veel op dat Real Madrid zich niet meer zal versterken met Eden Hazard. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname