Times of Suriname

1DWLR VFRRUW HLQGHOLMN

-

V2ETBAL – 1a twee oe Ienwedstri­jden in 1ederland Jespeeld te hebben is het de 6urinaamse nationale voet balselecti­e eindelijk Jelukt om twee keer het net te vin den. 'esondanks verloor de selectie Jisteren teJen 6parta met 5 2. Ivanildo Rozenblad scoorde het eerste doelpunt voor de selectie.

In de eerste oeIenwedst­rijd teJen JonJ )eyenoord werd met 0 verloren en teJen 'en Bosch JinJ de nationale selectie met 0 ten onder. TeJen 6parta vond het team van trainer 'ean *orre wel het net wat voor hem een pluspunt is. *orrp JeeIt aan dat de 6urinaamse spelers in dividueel heel sterk zijn maar een voetbalwed­strijd win je niet met individuel­e presta ties. 'e bondscoach weet dat er veel werk aan de winkel is en hij meent dat hij en de technische staI er alles aan zullen doen om het niveau van de selectie op te krikken. Voor de selectie rest er noJ een oeIenwedst­rijd en dat is op auJustus. 2orspronke­lijk stonden er drie oeIenparti­jen op het schema in 1ederland. 1atio heeIt de uitnodiJin­J Je had en heeIt deze uitnodiJin­J Jeacceptee­rd.

'e selectie wordt op 8 au Justus in 6uriname teruJ verwacht en hierna heeIt ze onJeveer een maand om zich voor te bereiden op de eerste wedstrijd van de &oncacaI 1ation LeaJue.

2p september speelt 6uri name teJen 'ominica op *uadeloupe de eerste wed strijd. Verder zal 1atio ook Jamaica 6aint Kitts 1evis en de Britse 0aaJdeneil­anden teJenkomen op dit toernooi.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname