Times of Suriname

:DKL UDDNW JHEOHVVHHU­G

-

ATLETIEK – Een quadriceps blessure deed 6unayna :ahi in de halve finale van de 200 meter de das om tijdens de 2 ste &entraal Amerikaans­e en &aribische 6pelen &acso &A& *ames in Barranquil­la &olombia. =e viel dinsdaJ avond halverweJe uit in het 3ista Atlptica.

:ahi die in de eerste ronde al niet Iris ooJde beJon in baan

normaal aan de race. Echter in de bocht stopte ze ter wijl de rest doorJinJ. Jodean :illiams Jamaica won in 22.88 seconden JevolJd door 0arileidy 3aulino 3anama in 22. 8 en 6emoy Hackett Trinidad and TobaJo in 2 0 . 'e Venezolaan­se 1ercelis 6oto 6oto werd we Jens een valse start Jediskwa lificeerd.

:ahi zei na de sprint dat het niet is Jelopen zoals zij ver wacht had. ³Ik heb underper Iormed tijdens deze spelen´ JeeIt zij toe. =ij JeeIt aan dat dit te wijten is aan een aantal zaken. :ahi zeJt dat zij zich voor de race 85 procent fit voelde en bij de warminJ up voelde ze al krampen in haar quadriceps. =ij heeIt Jepro beerd toch te lopen door ijs en tape erop te plaatsen. 'it zal echter Jeen domper leJJen op haar verdere carriqre want nu Iocust zij op Tokyo 2020. =ij weet dat dit een harde sport is en dat er veel blessures vallen. ³Het is vallen en op staan´ zeJt :ahi.

=ij was in de voorronde ver zekerd van een plaats in de halve finale omdat Rosa Baltazar van *uatemala en 1ia Jack van de Amerikaans­e 0aaJdeneil­anden niet meer aan de start verschenen. In de voorronde zette :ahi een tijd neer van 25.2 secondes waar zij ook niet blij mee was. ³Je kon echt zeJJen dat dit Jeen sprinttijd is´ JeeIt ze aan. Hiermee komt er voor :ahi een eind aan de spelen in &olombia.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname