Times of Suriname

1H\PDU ]ZDDU RQGHU YXXU

-

V2ETBAL 1a een peri ode van contemplat­ie besloot 1eymar onlanJs de stilte te doorbreken. 'e aanval ler van 3aris 6aint *ermain JinJ in een reclame van spon sor *illette in op de kritiek die hem ten deel is Jeval len tijdens en na het :K in Rusland. Braziliaan­se media Jeloven weiniJ van de e[cu ses van de sterspeler en vooral O Globo is kritisch op de Jes te van 1eymar.

³AIdrukken van noppen op de schenen. Een trap in de wervelkolo­m. *estamp op de voet. Je kan denken dat ik overdrijI en dat is in som miJe Jevallen ook zo. 0aar de waarheid is dat ik lijd op het veld. Van buitenaI heb je Jeen idee wat ik doormaak´ laat 1eymar in de video onder meer weten. ³:anneer ik ver trek zonder de pers te woord te staan heeIt dat niet te ma ken met het Ieit dat ik niet te Jen mijn verlies kan.´ Braziliaan­se media vinden het onbeJrijpe­lijk dat 1eymar zijn verhaal via een video van een sponsor heeIt Jedaan. Een bron vertelt aan O Globo dat de dribbelaar µmeer dan 225.000 euro¶ heeIt Jekre Jen voor de video. ³'e tekst op zich is heel Joed maar 1eymar heeIt die niet op de juiste manier Jewnterpre­teerd. Hij had beter zijn best moeten doen om te laten blijken dat hij het echt meent. Hij had met zijn ziel moeten spre ken´ zo luidt het oordeel van 2 *lobo.

³'e nieuwe campaJne van *illette nodiJt alle mannen te beJinnen met de ambas sadeurs uit om na te denken over de nieuwe kansen die elke nieuwe daJ brenJt´ zo stelt een woordvoerd­er van *illette ter verdediJin­J. ³1et zoals vele anderen krijJt 1eymar te kampen met uit daJinJen blessures en neder laJen en het doel van *illette is om alle mannen zonder uitzonderi­nJ te laten naden ken over de kansen om µeen nieuwe man te worden¶.´

(VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname