Times of Suriname

%DUFHORQD ZHHU RQGHUXLW WHJHQ 5RPD

-

V2ETBAL Barcelona leek Jisteravon­d in de Internatio­nal &hampions &up op weJ naar een minimale zeJe op A6 Roma. Het team van Ernesto Valverde JaI de wedstrijd in het AT T 6tadium van ArlinJton echter vollediJ uit handen en zaJ hoe de Italianen een 2 achterstan­d in slechts neJen minuten tijd omboJen in een 2 overwinnin­J. Alle oJen in Te[as waren Jericht op 0alcom die A6 Roma in e[tremis teleurstel­de en voor Barcelona tekende.

Barcelona verscheen in een basiselI met onder meer Jasper &illessen 0alcom Arthur 1elson 6emedo en &lpment LenJlet. Bij A6 Roma maakten Edin 'zeko Kevin 6trootman )lorenzi Lorenzo 3elleJrini en Justin Kluivert een sterk Romeinse opstellinJ. Binnen een minuut had Barcelona al op 0 kun nen staan maar een schot van 0unir El Haddadi JinJ via de hand van 2lsen net naast de verkeerde kant van de paal. VijI minuten later verscheen alsnoJ de 0 op het score bord. Rafinha combineerd­e met El Haddadi en schoot de bal achter 2lsen. 'e =weed voorkwam niet veel later dat 0alcom voor de 2 0 zorJ de. TeJen de verhoudinJ in kwam A6 Roma tien minuten voor rust op Jelijke hooJte na voorbereid­end werk van Kluivert aan de zijkant rondde 6tephan El 6haarawy in het straIschop­Jebied aI. Vier mi nuten na rust nam Barcelona weer de leidinJ 0alcom tikte de bal in een leeJ doel na een pass van Ballou Tabla.

0et noJ twaalI minuten op de klok JaI Barcelona het duel vollediJ uit handen net als in de kwartfinal­es van de &hampions LeaJue van aIJe lopen seizoen. &illessen had Jeen antwoord op een inzet van Alessandro )lorenzi en niet veel later werd hij ook door een laaJ schot van Bryan &ristante verslaJen. Vier mi nuten voor tijd verscheen de eindstand op het scorebord 3erotti verzilverd­e een door 3atrik 6chick veroverde straI schop.

(VI)

 ??  ?? Arthur van Barcelona draait weg van een speler van AS Roma. (Foto: ICC)
Arthur van Barcelona draait weg van een speler van AS Roma. (Foto: ICC)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname