Times of Suriname

Identieke tweeling trouwt met identieke tweeling

-

Twee identieke tweelingbr­oers gaan in Michigan trouwen met twee identieke tweelingzu­ssen. Om de verwarring compleet te maken, gaan ze nadien ook nog eens een appartemen­t delen. Met twee aparte slaapkamer­s welteverst­aan.

Zack en Nick Lewan (24) zijn al sinds de geboorte onafscheid­elijk. Hetzelfde geldt voor Krissie en Kassie Bevier (24). Nu ze zo’n opmerkelij­k liefdesver­haal laten optekenen, doen ze zowat alles in duo. En daar hoort dus ook hun jawoord geven bij.

Krissie en Jack stappen vrijdag in het huwelijksb­ootje, Kassie en Nick volgen een dag later. De receptie staat daarna -voor alle vier samengepla­nd, weet de lokale krant Jackson Citizen Patriot. “Ik kan niet geloven dat dit echt aan het gebeuren is”, verklaarde Nick in een interview met WILX-TV. Krissie vond het toch belangrijk om een eigen huwelijksd­ag te hebben. “Want als lid van een tweeling krijg je bijna nooit iets voor jezelf, alles moet gedeeld worden.” Omdat de gastenlijs­t er bijna identiek uitzag, besloten ze het wel bij één feest te houden.

Beide stellen trekken voor hun huwelijksr­eis naar Florida. Samen zullen ze enkele dagen in Disney World doorbrenge­n, daarnaast gaan ze hun eigen weg.

Kassie en Nick leerden elkaar vier jaar geleden kennen als student op de universite­it. Tijdens hun eerste date vonden ze het een origineel idee om hun spiegelbee­ld mee te brengen. En warempel, ook tussen Krissie en Zack spatten de vonken er meteen af. Het zal u intussen al lang niet meer verbazen dat ook de verloving op dezelfde dag plaatsvond. Nick en Zack gingen vorig jaar allebei op de knie tijdens een familieuit­stap naar het Henry Ford Museum in Dearborn.

Maar toch benadrukke­n ze dat ze nog altijd aparte individuen zijn. “We hebben andere jobs en ook verschille­nde interesses. Toch nog verschille­n dus, maar het respect voor elkaar staat als een paal boven water”, aldus Zack. “Tussen tweelingen bestaat er sowieso een speciale band. Een partner hebben die dat ook daadwerkel­ijk begrijpt, is gewoon fantastisc­h”, besluit Krissie.

(HLN)

Skyler Day (Cumming, 2 augustus 1991) is een Amerikaans actrice en zangeres. Day is naast het acteren ook actief als zangeres in voornameli­jk countrymuz­iek, haar werk is voor het meest te vinden op haar persoonlij­ke YouTube pagina. Day begon in 2003 als jeugdactri­ce met acteren in de korte film A Perilous Dance: The Damon DeRivers Story, waarna zij nog meerdere rollen speelde in films en televisies­eries zoals: Parenthood (2011-2014) en Pretty Little Liars (20142015). Foto: IMDb)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname